Megane2 rs 2006 :( yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rully61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rully61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
slm.a beyler bi sorum hatta bi sıkıntım var inşallah yardım cıkar

bende megane2 rs var 2006 model arack 3 devirden sonra yumma yapıyor yani gitmiyor birden gaz kesiyor 3 . 4 gundur sanayideyim lambda sensorlerı 1 2 arıza vardı onları degıstık o arızayı vermıyor vuruntu sensor agrızası verıyor degıstık olmadı ne yaptıysak olmadı bu gazı kesmesı onla alakalımıdır kafayı yıcem aracı parcalıcak hale geldim :(( lütfen biri dur böyle cözümü desin :S​

​Yakıt pompasına baktılar mı ?

Öncelikle tavsiyem yetkili bir serviste arıza tespit yaptırmanız. Kompresörden kaynaklandığını düşünüyorum ama önce dediğimi yapıp arıza tespitini yaptırın ve olur olmaz saniyede aracınıza anahtar vurdurmayın !!

Öncelikle tavsiyem yetkili bir serviste arıza tespit yaptırmanız. Kompresörden kaynaklandığını düşünüyorum ama önce dediğimi yapıp arıza tespitini yaptırın ve olur olmaz saniyede aracınıza anahtar vurdurmayın !!

aracı cihaza bagladılar lambda 1 2 sensor 1 calısıyordu 2 de calısmıyordu degıstırdık ten sonra calıstı ama aynı anda arıza olarak sunları verıyor du bılgısayarda

lambda 1 ve 2 , 2 arıza
vuruntu sensor arıza
gaz kelebegi agrıza

vuruntu sensoru degistirsekte fayda etmiyor ne yaptıysak kesmiyor bende bu sorunu ona baglıyorum cunkı 3 bınden sonra arabayı ılahı bi guc tutuyor sanki gitmiyor arac :S cıldıracam kac gundur kaldım sanayılerde paralan olacak iş degil inanın bilen bi usta lagzım :S:S

Hangi ilde yaşıyorsun ?

trabzon

aracta abimin askerde oldugu icin dedim bi sevaba giriyim sorunları vardı bi girdim işin icine kaldım şaşa abi ya :S

bugun aldım aracı gelırken 3 bınden sonra gıtmıyor öyle koyuyorki insana abi ya:S

Bu bir sorun kardeşim !! trabzon ve yakın iller de aracın bakımı hariç konularda çok bilgili bir ustanın olduğunu sanmıyorum senden ricam yarın sorunu sponsorumuz inanlar otomotivi arayarak renaultfanclub üyesi olduğunu ve uzak ilde olduğunu belirterek danış ve sana gösterecekleri yol ile ya sanayi git ya da aracını servise göster. Bu araclar özel araçlar motoru milimetrik ve elektronik çalışma aksamı bakımdan dikkat ve özen isteyen bir araç.

Bu bir sorun kardeşim !! trabzon ve yakın iller de aracın bakımı hariç konularda çok bilgili bir ustanın olduğunu sanmıyorum senden ricam yarın sorunu sponsorumuz inanlar otomotivi arayarak renaultfanclub üyesi olduğunu ve uzak ilde olduğunu belirterek danış ve sana gösterecekleri yol ile ya sanayi git ya da aracını servise göster. Bu araclar özel araçlar motoru milimetrik ve elektronik çalışma aksamı bakımdan dikkat ve özen isteyen bir araç.

abim senin bana verebilcen iyi bir usta numarası varmı bu işten anlıyan cunki gercekten dedigin gibi anlıyan yok daha önce görende yok abi korkuyorum araca bişi olcak mesala duman atmıyordu eksozdan simdi dumanda atıyor yag yakıyor gibi perişan oldum abi yaa :S

Geri