Megane2 Enjeksıyon Arızası

Hocam bi nebze azaldı gibi ama devam edıyor.Motor ısınsın dıe tur attım.Hararet ibresi yarıya geldı.Dedıgım gıbı biraz azaldı gibi tamamne kesılmıs degıl.Bıraktıgımda gayet normaldı bende araba 2 gundur yatıyor dıe soguk havadan suphe ettım.
Ben enjektör temizleyici olarak berner marka dizel enjektör temizleyici koydum internet den h.b den aldım depoyu doldurmadan önce koyun aracınızı biraz devirli kullanın düzelir.(tavsiye ederim) motordan gelen ses alternatör kayışı sesidir ucuz parçadır montajı basitdir sanayide yarım saatte halledilir

Ben enjektör temizleyici olarak berner marka dizel enjektör temizleyici koydum internet den h.b den aldım depoyu doldurmadan önce koyun aracınızı biraz devirli kullanın düzelir.(tavsiye ederim) motordan gelen ses alternatör kayışı sesidir ucuz parçadır montajı basitdir sanayide yarım saatte halledilir

İlginiz için teşekkürler yarın halleıcem insallah.Hayırlı akşamlar diliyorum :)

inşallah katkı ile çözülür sıkıntı:eyv

.Son bısı sormak ıstıyorum aracım 2 gundur yatıyo malum havalarda soguk son bıraktığımda gayet normaldı fakat bugun calıstırdım kayıs sesıne benzer ses gelıyo rolantıdeyken devır 2000 de iken ses kesılıo anlayamadım kuş ötmesi gibi bi ses alıyorum arabadan. sureklı bısıler cıkıyor.Sıkılmaya basladım cıdden.

Şimdi ustamdan geliyorum sesin Krank Kasnağindan olduğunu söyledıler işçilik dahil 220 liraya değiştirdik.Ses simdilik kesildi.Böyle bi ismide ilk defa duydum.Neyse önemli olan problemdi bilgileriniz için teşekkürler.reno

Geçmiş olsun Kardeşim [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi ustamdan geliyorum sesin Krank Kasnağindan olduğunu söyledıler işçilik dahil 220 liraya değiştirdik.Ses simdilik kesildi.Böyle bi ismide ilk defa duydum.Neyse önemli olan problemdi bilgileriniz için teşekkürler.reno
Öncelikle geçmiş olsun. Krank kasnağı hareketini krank dan alır yani sabit parçadır. Ses motor devri ile artmalı ama siz 2000devir de ses azalıyor demiştiniz . İlginç geldi birşey daha öğrendik

Öncelikle tesekkürler ilginiz için.Evet devir arttıkca buna oratılı ses azalıyordu.Krank kasnağını deiştik ve ses kesildi.Ustayada garip geldi ama sonuc bu :)

Geri