Megane2 Enjeksıyon Arızası

Megane2Extreme

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle iyi aksamlar.nedenını bılmedıgım bı sorun var yardımcı olursanız cok sevıncem.Baslıkdada belırttıgım gıbı 2008 model Megane2 kullanıryorum.Anı süratlenmelerde gosterge panelınde 'Enjeksiyon Arızası' yazısı cıkıyor.Bunun sebebı ne olabılır.Yıne ani hızlnamalarda Elektırık Arızasıda yazyıordu yada buna benzer bısı bunların sebelerı nelerdır.Pahalı bısey cıkmasından korkuyorum acıkcası.Sımdıden Tesekkurler.

Cevabp bekliyorum.Teşekkürler

Aracınız dizelse enjektörlere pislik gitmiş olabilir. Deponuzu fulleyip, würth'ün enjektör temizletici katkı ürününü kullanıp depo bitinceye kadar bekleyin. Eğer yine uyarıyı almaya devam ederseniz enjektörleri kontrol ettirin.

hangi şehirdesiniz

Istanbul/güngören

enjektör temizleyicisini nerde bulabılırım peki kullanımıda nasıl ınanın bılmıyorum :) Tesekkurler

enjektör temizleyicisini nerde bulabılırım peki kullanımıda nasıl ınanın bılmıyorum :) Tesekkurler
sanayilerde yağ satanlarda var 20 tl civarı

.Son bısı sormak ıstıyorum aracım 2 gundur yatıyo malum havalarda soguk son bıraktığımda gayet normaldı fakat bugun calıstırdım kayıs sesıne benzer ses gelıyo rolantıdeyken devır 2000 de iken ses kesılıo anlayamadım kuş ötmesi gibi bi ses alıyorum arabadan. sureklı bısıler cıkıyor.Sıkılmaya basladım cıdden.

motor ısınınca kestimi sesi

Hocam bi nebze azaldı gibi ama devam edıyor.Motor ısınsın dıe tur attım.Hararet ibresi yarıya geldı.Dedıgım gıbı biraz azaldı gibi tamamne kesılmıs degıl.Bıraktıgımda gayet normaldı bende araba 2 gundur yatıyor dıe soguk havadan suphe ettım.

Geri