megane RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DEMİRTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim hangi bimde var bende alayım bitane :) yarın
valla abi garajın ordaki bimde mavi rs var .sarısını ben aldım :D
cedidiyenin ordakindede var birde hastaneye giderken bim bizim meslek yüksek okulunun arkaların bi yerde ordada var ...

sizin için video çektim beyler ilk mesajada ekleyin isterseniz.

maşallah abi :) benim rs de alarm yok. galiba otantik mi aldık acaba ne hehe

Reno nun leylekliği model arabalarına da yansımış. RS ler de leylek :D basmak farz. ama olmuyor :( akşam ufaktan elden geçirdim DC-RS i :D

Reno nun leylekliği model arabalarına da yansımış. RS ler de leylek :D basmak farz. ama olmuyor :( akşam ufaktan elden geçirdim DC-RS i :D
elden geçirdim derken ne yaptın abi? :D
ben yarın tavanı kaplıyacağım :) kaputuda siyah karbon yapacam ... cam flimi olsaydı camlarıda yapacam ama yok :D

elden geçirdim derken ne yaptın abi? :D
ben yarın tavanı kaplıyacağım :) kaputuda siyah karbon yapacam ... cam flimi olsaydı camlarıda yapacam ama yok :D

abi derken ? hehe arka camlara Marker kalemle koyu cam filmi :D yine marker iler far içi jdm :D siyah parçaları piano black yaptım yine marker ile :D taktiğim işe yarasaydı ön tarafı basacaktım :( sarı RS e siyah tavan güzel olur da benim laciye güzel olmaz

Son düzenleme:
keske Trophy değil de normal RS olsaydı. bunun tamponları çamurlukları hiç hoşuma gitmiyor benim

abi derken ? hehe arka camlara Marker kalemle koyu cam filmi :D yine marker iler far içi jdm :D siyah parçaları piano black yaptım yine marker ile :D taktiğim işe yarasaydı ön tarafı basacaktım :( sarı RS e siyah tavan güzel olur da benim laciye güzel olmaz
abi yi ben yakınlık manasında kullandım :D neyse sen bayağı yol almışsın maşallah rsnin güncel fotoğraflarını görsek iyi olur:)

Geri