Megane Rs Yazılım

Ozan abi bende zaten gökhan abi ile konuşuyorum ama custom mı yoksa orjinal chıp ı mı konusunda tartısmak ıstedım. Herturlu yapılcak zaten + ıntercooler yapıcam gıbı bakalım keske ankara da olsaydınız hersey daha kolay olurdu daha cok yardımcı olurdunuz :( şaka bi yana gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ediyorum hepinize ilginize

custom yapsanda daha stage 1 den iyi yapan olmadı , intercoolerıda neden yapıyorsun gerek yokki orinal cooler sana yükliyebilceğin en yüksek hp bile yeter .

Asryi yeniden programlamak için rstuner'a modül satın alıyorsun.Aytuğ abinin cihazda modül var.Yani asryi yeniden programlayabilirsin.Ayrıca alabiliyorsan Henkten new genetarion stage2 alıp atabilirsin de(Tabi bu yazlımı almak için Alper abiyi darlaman ve onun senin elinden tutması lazım şuan için :D) veya eski stage2leri atarsın vs..

Bunları detaylı Aytuğ abi ile görüşmen lazım.

asr iptali kolay iş sen yazılım işni hallet gökhanla :D

Öyle yapıcaz abi zaten de bakalım napıcaz. Belki gelirim yazılım için o zaman tanışma fırsatı da buluruz. Bu arada burda downpipe yaptırmak için bana 750 lira fiyat biçtiler bunu daha uyguna yaptırabılırmıyız

custom yapsanda daha stage 1 den iyi yapan olmadı , intercoolerıda neden yapıyorsun gerek yokki orinal cooler sana yükliyebilceğin en yüksek hp bile yeter .

GokhanRs Derki;
megane 2 RS

stock turboyla 13.1 HP verdiğini test verileriyle kanıtlayan k-tech in intercooler ı 800 TL + kargo bin lirayı bulmuyor. yaptırmaya kalksan aynı parayı harcarsın hiç bi garanti test veriside vermiyorlar. ve bu adamlarınki cuk diye oturuyor montaj için aparat uydurman gerekmiyor megane RS e özel.
http://www.k-tecracing.com/show_prod...=1543&appid=12
üründe ayrıntılı tüm verileri filan açıklamışlar zaten, mail atarsan test verilerinide gönderiyorlar. translate googleden bile tr ye cevirsen ne yazdığını anlarsın.

ben önümüzdeki ay sipariş geçiyorum.

peki :D , ben birşey demiyorum . hayırlı olsun intercoolerın...

Yok abi zaten benim pek bildiğim konular değil öğrenmeye çalısıyorum belkide sen doğrusundur denemeden bilemeyiz konuşmak tartışmak lazım.

GokhanRs Derki;
megane 2 RS

stock turboyla 13.1 HP verdiğini test verileriyle kanıtlayan k-tech in intercooler ı 800 TL + kargo bin lirayı bulmuyor. yaptırmaya kalksan aynı parayı harcarsın hiç bi garanti test veriside vermiyorlar. ve bu adamlarınki cuk diye oturuyor montaj için aparat uydurman gerekmiyor megane RS e özel.
http://www.k-tecracing.com/show_prod...=1543&appid=12
üründe ayrıntılı tüm verileri filan açıklamışlar zaten, mail atarsan test verilerinide gönderiyorlar. translate googleden bile tr ye cevirsen ne yazdığını anlarsın.

ben önümüzdeki ay sipariş geçiyorum.

ha bu arada gökhan rs derki değil ktech der onu ,sorumluluğu gökhana atma bu konuda o gücü alamadığında gökhan aldırdı deme sakın :eyv... gökhan sana yol gösterdi ama onun garantisini vermemiştir ..:D

Yok abi zaten benim pek bildiğim konular değil öğrenmeye çalısıyorum belkide sen doğrusundur denemeden bilemeyiz konuşmak tartışmak lazım.

neyse sen gökhanla konuşuyorsan bu konuları benim birşey dememe gerek yok ...

Yazılım yapacaksan bence ilk önce zemini hazırla
1-Decat
2-70mm + Eksoz sistemi
3-İnter

Geri