MEGANE ll RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebas1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    megane
Allah kaza, bela ve ceza nasip etmesin.qw

tam aynı renk degiller ama mavi olarak tek Megane II RS Usta'da var sanıyordum :) Maşallah...

Maaşallah...

yaylar ideal dusurmus
arac garajda kitli kaldıgı için aracı goremeden donmustuk eski sahibindeyken kısmet sanaymıs
asr iptali yapmadan 1-2 gazlama balatayı koparırsın:D

evet eski sahibi bahsetti. Kısmet.. asr iyice can sıkmaya başladı artık.özellikle dikkat ediyorum. 1 yok zaten 2 zar zor tutunuyor lastiklerim iyi olmasına rağmen..

Aracının maşallahı var kardeşim,kazasız belasız kullan...:eyv

Yan yana gelmişlerdi,plaka değişmiş sanırım...:eyv

482424_477571175626110_2003244575_n.jpg

evet plakayı değiştirdim özel bi arabaya özel bi plaka yakışırdı :)
tam aynı renk degiller ama mavi olarak tek Megane II RS Usta'da var sanıyordum :) Maşallah...

evet faz2 mavi ler farklı fotolardan da belli ediyor zaten kendini

Beğendiğim bir renk çok güzelmiş güle güle kazasız belasız kullanın .

tertemiz gözünüz gibi baktığınız için size teşekkür ediyorum helal olsun valla helal.. MAŞALLAH.

Bu araçta yanlış hatırlamıyorsam supersprint egzoz vardı zaten satıcı vereceğini söylüyordu almadınız mı?

Hayırlı olsun.Maşallah..

Bu araçta yanlış hatırlamıyorsam supersprint egzoz vardı zaten satıcı vereceğini söylüyordu almadınız mı?

Hayırlı olsun.Maşallah..

evet komple supersprint egzoz vardı. aldım onlarıda ama sesini pek beyenmedim netten falan araştırdım. takmadım düz boru yaptım. onlarıda sattım. Teşekkür ederim..

Maşallah nazar değmesin, Kazasız belasız, 4500 motor gücü alır, 1,2 motor yakıtı harcarsın inşallah :D

Boncuk gibi maşallah güzel günlerde kullanın, çok sevip istediğim bir araç RS.. Çorlu'da bir tane ilan vardı mavi RS o mu acaba ?

Geri