Megane III Sunroof sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BOGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BOGA

Güray BOĞA-İZMİR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhaba, sorum şu başına gelen var mı bilmiyorum fakat benim aracımın sunroofunda arkaya doğru bir göçme var yüksek hızlarda çok ses yapıyor... Bu neyden olmuş olabilir benden kaynaklanan bir sorun olacağını düşünmüyorum ama acaba garantiye girer mi? Servisi aradım buyrun gelin bakalım dediler fakat aracımın 40.000 bakımına az kaldı onu bekliyorum gitmek için o yüzden sizlere de danışmak istedim. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
4 ayak var tavanı tutan bunlar plastik . bir süre sonrada plastiklerde kırılma söz konusu oluyor. ayakaları kontrol edin kırık varsa zaten garantiden değiştirirler.

Bendede vardi aynisi, yag kismini temizledim bide icinden zeytin cekirdegi cikti. Sorun duzeldi :)

Bendede vardi aynisi, yag kismini temizledim bide icinden zeytin cekirdegi cikti. Sorun duzeldi :)

Yağ kısmı derken? :)
Ve nasıl temizlediniz acaba biraz anlatır mısınız?

Yağ kısmı derken? :)
Ve nasıl temizlediniz acaba biraz anlatır mısınız?

sunroof açıldığında yağlı yerleri görürsünüz. orayı yağını kaldırmayacak şekilde yağını yedirerek dağıttım. fazla olan yağı ya da yağın içinde toplanmış pislikleri temizledim. içinde pislik çöp çalı tarzı şeyleride alıp temizleyebilirsiniz. yani kesin çözümmü bilmiyoru ama bende işe yaradı :)

sunroof açıldığında yağlı yerleri görürsünüz. orayı yağını kaldırmayacak şekilde yağını yedirerek dağıttım. fazla olan yağı ya da yağın içinde toplanmış pislikleri temizledim. içinde pislik çöp çalı tarzı şeyleride alıp temizleyebilirsiniz. yani kesin çözümmü bilmiyoru ama bende işe yaradı :)

Teşekkür ederim deneyeceğim :)

Merhaba,
Biraz konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözüme kavuşturan var mı acaba ?

Geri