güncel tutalım bence konuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.bende de megane 3 var yeni değiştim lastikleri 225/45/17 vardı üstünde yine aynı ölçüden aldım yeri fazla yakın ama sürüş konfor iyi bence.
sağolun kar lastiği aldım barum marka tanesini 265 tl den aldım n11 den. barum continentalın alt markası lastik güzel kullanıyorum şimdilik iyi kar lastiği olmasına rağmen gürültü oranı çok az.Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
Hangi marka ve model aldınız ? Ben bu ölçülerde araştırıyorum modele karar veremedim.
Anladım hocam, fiyat gayet iyi.sağolun kar lastiği aldım barum marka tanesini 265 tl den aldım n11 den. barum continentalın alt markası lastik güzel kullanıyorum şimdilik iyi kar lastiği olmasına rağmen gürültü oranı çok az.
açıkçası lastik ölçüsü yere çok yakın yoldaki tüm çukurları hissettiriyor ne yazıkki ama otoyol sürüşünde çok zevkli bu lastik ölçüsü.Anladım hocam, fiyat gayet iyi.
Ben yaz lastiği bakıyorum, malum İstanbul'da hala yaz gibi havalar ve kış çok kısa geçicek gibi , bu kadar kısa dönem için kışlık lastik almaya değmez gibi benim açımdan.
Bu ölçüler nasıl sizce ? yaz lastiğide sanırım aynı ölçüde kullanıyorsunuz.
Az önce 205/55/16 continental prenium contact 6 lastikleri taktırdım. Hepsiburadadan tanesini 360tl ye aldım. 80tl de sök tak balans işlemleri için verdim. Toplam maliyet 1520tl . Geçen hafta bayiye sorduğumda tanesine 425tl fiyat söylemilerdi. Mali açıdan karlı bir iş olduğunu düşünüyorum. Tek kafamdaki soru şu. Yanak küçüldü. bunun anlık km/h değerine yansıması ne şekilde olacak. Yada lastik ölçülerini arabanın beynine tanıtma gibi birşey var mı ?
merhaba 205/60/16 janta 205/55/16 lastik takılabilirmi uayrmı acaba bilgi verebilirmisiniz rica etsem.