Megane III Direksiyon ve vites topuzu değişti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BOGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50.000 tl ver araba al.6 ayda bir direksiyon değiştir.Bu nasıl bir kalite kontroldür.Garantiden değişmesi bile bence olayı affettirmiyor.

5 senedir bizde hiç değişmedi :D Seninkide hayırlı olsun :D :dans

servis garantiden değiştiriyor değiştirmesine de taktığı parçalar yine aynı materyallerden üretilmiş.. garanti bitene kadar sen rahatsın, bittikten sonra reno rahat..
megane1'lerin deri direksiyonları rahat 10 yıl gidiyor herhalde.. zaman geçtikçe kalite artacağına, düşmüş..

yumuşak deri malzeme malesef heman yıpranıyo... ter ve dırnak takılması çok etkılı oluyo... :slc kılıf alıp takcan, yada orta sert kılıf kaplatcan... başka yerlerde sorun olmasın da ...cenker

servis garantiden değiştiriyor değiştirmesine de taktığı parçalar yine aynı materyallerden üretilmiş.. garanti bitene kadar sen rahatsın, bittikten sonra reno rahat..
megane1'lerin deri direksiyonları rahat 10 yıl gidiyor herhalde.. zaman geçtikçe kalite artacağına, düşmüş..
Serviste değişen parça 2 yıl garantili olduğu için garanti bitse de değişim olduysa problem yok yine değiştiriyorlar :)

Serviste değişen parça 2 yıl garantili olduğu için garanti bitse de değişim olduysa problem yok yine değiştiriyorlar :)
O iş öyle değil işte,garanti bittiği gün takılan parçanın da garantisi bitiyor kardeşim,ücretli değiştirirsen 2 sene garantisi oluyor.
Renault'un bu konuda müşterilerini mağdur etmeyeceğine eminim,garanti bitse de kronik bir sorun olduğu için ücretsiz değişim yapacaktır...

O iş öyle değil işte,garanti bittiği gün takılan parçanın da garantisi bitiyor kardeşim,ücretli değiştirirsen 2 sene garantisi oluyor.
Renault'un bu konuda müşterilerini mağdur etmeyeceğine eminim,garanti bitse de kronik bir sorun olduğu için ücretsiz değişim yapacaktır...
Ben öyle biliyordum valla, uyanıklıklara bak sen :D
Bence de değiştirirler abi her araba aynı sorunla geliyor isyan çıkar valla :)

Ben öyle biliyordum valla, uyanıklıklara bak sen :D
Bence de değiştirirler abi her araba aynı sorunla geliyor isyan çıkar valla :)
Garantinin son günü bir parçayı değiştirseler bile,1 gün sonra garantiye girmiyor...

diğer araçlar da da oluyor tam bir yalan kardeşim bilgin olsun ve hayırlı olsun yenilerin

Geri