Ama karartılan yer bundan çok daha flu olacak ona göre düşünmek lazımSanki banada biraz öyle geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama karartılan yer bundan çok daha flu olacak ona göre düşünmek lazımSanki banada biraz öyle geliyor
Ama karartılan yer bundan çok daha flu olacak ona göre düşünmek lazım
Senin bileceğin iş tabi ama bence stock stoplar çok sırıtıyor ve çirkinYa işte senin resimdeki gibi olucak zaten resimdekinin aynısını beklemiyorum bölye olsa gerçekten hoş olur ama işte... Ya da Gökhan abinin dediği gibi orj. hiç ellemesem mi
Senin bileceğin iş tabi ama bence stock stoplar çok sırıtıyor ve çirkin
Evet siyah transparan folyo Stoplar için geçirgen boyalar var ama ben asla kullanmam Kaplarken folyoyu yapıştıracak ve beyaz yerlerden yarım cm falan fazla hizalayarak kesecek o sırada maket bıçağı stopu çiziyor söyleyim.Artık az bastırma mı dersin yoksa başka bir çare mi bulunur bilemem Ben teşekkür ederimSen folyo ile yaptırdıın değil mi? Çünkü ben bir ara bir yere sormuştum vernik filan dedi vernik sürüyoruz demişti bende vazgeçmiştim ben en iyisi yarın gidip siyah folyo ile kaplatıyım beğenmezsem çıkartırım artık denemeden göremicez Teşekkür ederim ilgin için
Evet siyah transparan folyo Stoplar için geçirgen boyalar var ama ben asla kullanmam Kaplarken folyoyu yapıştıracak ve beyaz yerlerden yarım cm falan fazla hizalayarak kesecek o sırada maket bıçağı stopu çiziyor söyleyim.Artık az bastırma mı dersin yoksa başka bir çare mi bulunur bilemem Ben teşekkür ederim