Megane II Yağ Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tgbvrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle verilen öneriler için çok teşekkürler km 138000'de castrol ile elf arasında bi seçim yapmak gerekiyor 5w-30 yağ alırken tarih ve yakıt türü farkı varmıdır?

5w-30 serisi dizel partikül filtreli motorlar için üretilen güncel yağ serisi. sizin araçta partikül filtresi olmadığından yerine 10-40 yada 5-40 düşünürdüm. eğer değişim aralığı 15bin km ise castrol edge düşünebilirsiniz

Metin 10w40 kullanman gerek.
Turbodan dolayı büyük ihtimalle ince yağa yönelmişsindir. Bundan dolayı eksiltiyordur.

5w-30 serisi dizel partikül filtreli motorlar için üretilen güncel yağ serisi. sizin araçta partikül filtresi olmadığından yerine 10-40 yada 5-40 düşünürdüm. eğer değişim aralığı 15bin km ise castrol edge düşünebilirsiniz
öncelikle cevabınız için çok teşekkürler castrol 10w40 ile 5w40 arasında bir seimyapacağımız kesin bunun yanıda mazot filitresini de değiştirmek istiyorum bu tür ekipmanlarda önerebileceğiniz marka var mı?

Metin 10w40 kullanman gerek.
Turbodan dolayı büyük ihtimalle ince yağa yönelmişsindir. Bundan dolayı eksiltiyordur.

Bi sonraki bakımda 10w40 veya 5w40 kullanıcam abi öneri için teşekkürler :)

öncelikle cevabınız için çok teşekkürler castrol 10w40 ile 5w40 arasında bir seimyapacağımız kesin bunun yanıda mazot filitresini de değiştirmek istiyorum bu tür ekipmanlarda önerebileceğiniz marka var mı?

full sentetik 5w-40 castol edge tavsiye ederim. mazot filtresine gelince orjinal servis ürünü, delphi, bosch marka olabilir

Geri