Megane II Stoplar Değişti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emin072
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
su resimdeki yer kardes :eyv ins bulurum onu ya su almasından korkuyorum stopun cünkü sol stopta çakarlı fren lambasıyla park sensörü baglı :D değiştirmeye kalkarsam ugras dur bunlarla :D

çıkmacılarda bulunur.bi araştır ama takarken stobu çıkarman lazım geçmeli çünkü..

Güzel olmuş. Güle güle kullanın.

hayırlı olsun bencede güzel olmuş bendede faz1 hb megane var bende faz2 stop arıyorum nette falan hiç bulamadım nereden temin edebilirim , ne kadara mal olur bana?

hayırlı olsun bencede güzel olmuş bendede faz1 hb megane var bende faz2 stop arıyorum nette falan hiç bulamadım nereden temin edebilirim , ne kadara mal olur bana?
teşekkürler. Sıfırların tanesine 60 -70 diolar sedanların ben 2 sini çıkmacıdan 60 liraya aldım tertemiz :D

gayet güzel olmus hayırlı olsun...

hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan..

valla aga servisten alırsan 500 kagıda maal olur :D ama dısardan piyasadan cıkmacılardan alırsan sıfır maksimum 100 tl felan tutar 2. el alırsan 50 60 felan ama 2. ellerde temiz ve sorunsuz bulman biraz zor kırıp catlak coktur onlarda stop alabilir. sen sıfır al kafan rahat olsun :eyv

saolasın bakalım izmirde cumartesi günü karabağlara gideceğim orada inşallah bulurum.

Yakışıklı olmuş,kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Geri