Megane II Stoplar Değişti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emin072
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emin072

Emin TURAN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün stoplarımı değiştirdim sağ stopta ufak bi kırık vardı ve içerisi hep toz oldu çok kötü görünüyodu. madem değişcek tam olsun dedim faz 2 stoplarını taktık Buda fotolar.. Benim hoşuma gitti baya güzel oldu :) araç pisti k.bakmayın sonrasında zaten arabamı güzelce bi iç dış yıkadım bugünümüde tamamen aracıma ayırmış oldum :)

Öncesi :

Sonrası :

güzel olmuş faz2 stopları favorim diğerleri kötü görünüyor

evet bencede faz2 ninkiler daha güzel. hayırlı olsun kırılmasız sürüşler :p

Araç daha iyi görünüyor faz2 stoplarıyla..

bencede çok çok güzel görünür oldu bide uzun zamandr yıkayamamıştım bide parlayınca yeniden aşık oldum arabama :D :)

Hayırlı olsun çok güzel durmuş faz2 stoplarıyla :eyv

cok guzel olmus faz 2 stopları daha bi güzel faz 1 den yanlız benim sol stopun bagaj kapagıyla arasındaki bi yeri var ora kırıldı bulabilirmiyim o parcayı bilmiyorum.

cok guzel olmus faz 2 stopları daha bi güzel faz 1 den yanlız benim sol stopun bagaj kapagıyla arasındaki bi yeri var ora kırıldı bulabilirmiyim o parcayı bilmiyorum.

Teşekkürler. o siyah parçayı diyosan çıkmacılarda bulunur heralde. ben faz 1 stopu bulamadım çıkmacılarda faz 2 yaptık. iyide öyle yapmışım güzel oldu :D

çok güzel olmuş

su resimdeki yer kardes :eyv ins bulurum onu ya su almasından korkuyorum stopun cünkü sol stopta çakarlı fren lambasıyla park sensörü baglı :D değiştirmeye kalkarsam ugras dur bunlarla :D

Geri