Burak61
Bilgi Girilmemiş
Sökmediğin yeri kaldı mı şu arabanın hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hehehehe Al birini vur ötekinepolisaj makınesiyle boyasına zarar vereceğine inanıyor ama bıraksan götürüp çam ağacının tam altına park eder bende de var aynı modelden bitane
Sol taraf arkadan leş görünüyordu , dedim bu iş böyle yürümeztemizmiş, tertemiz olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim Atakan senin kadar olmasada yapıyoruz ufak çaplı düzeltmelerEmeğine sağlık Kadir, sıfır gibi olmuş stoplar..
Şimdilik gözüme batan yağmur sensörü kaldı , onuda yapayım jantları elden geçirecem .Sökmediğin yeri kaldı mı şu arabanın hehe
Emeğine sağlık Kadir geçtiğimiz yaz bende aracımın Stoplarını temizledim senin'de uyguladığın gibi bende saç kurutma makinesi ile kuruladım fakat bir müddet sonra sıcaktan buğu yaptı stop içerisine hava akımı tutarak nemi aldım.. birdaha sorun yaşamadım.
Temizlik Yaramis
Güzel olmuş. Elden geldiğince yapılan işleri dışarda götürüp de al şu xx lirayı bunu hallet şeklinde yapılan işlere göre her zaman takdir etmişimdir Güzel stres de alıp kafa dağıtır sökmek uğraşmak takmak. Polisaj makinasına gelince, kuzenim siyah mercedes e220'nin boyasını yaktı Babası kovaladı. Dikkatli olmak lazım