Megane II Stepne Havuzu

Temizlik iyidir kardeşim,emeğine sağlık...:eyv

bende de simit var satmasydım silindire çevirip 60 lık tank koyacaktım :D en güzeli silindir eline sağlık kadir temizlik iyidir :eyv

Bunlarda benden olsun çok fazla kirlenmemiş temizlenmiş halini çekmeyi unutmusum :) stepne hiç kullanılmadı (lastik tarihine dikkat) ;)

Bu bagaj havuzu sert plastik mi fiber mi ? arkadan olan kazalarda bu parca kırılır mı ?

Fatih Abi sert plastik ama fiberden sağlamdır . Fiber olsa bağlantı yerlerinden ki yerlerinden kırılırdı .
Stepnen Goog Year , benim michelin acaba benim tekeri değiştirmişler mi ? Şimdi aklıma kurt düştü :)

maşallah tertemiz:eyv millet fiyatlı diye michelin alamıyor, sen stepne diye bagajda taşıyorsun kadir'im :):eyv

genel olarak konuşursak stepne lastiğide zamana bağlı olarak eskir, yılına dikkat etmek lazım. arada bir havasını kontrol etmekte fayda var gerek oldumu boşa düşmeyelim:)

maşallah tertemiz:eyv millet fiyatlı diye michelin alamıyor, sen stepne diye bagajda taşıyorsun kadir'im :):eyv

genel olarak konuşursak stepne lastiğide zamana bağlı olarak eskir, yılına dikkat etmek lazım. arada bir havasını kontrol etmekte fayda var gerek oldumu boşa düşmeyelim:)

18 psi idi 30 psi vurdum abi qw

tabi özellikle uzun yola cıkmadan stepne dahil bütün lastik havalarını kontrol ediyorum benim arabamın üstündeki lastiklerde Goodyear GT-2 yalnız üstündekiler 2009 tarihli

Geri