Megane II radyo göstergesi

Rica ederim ***'DEN Bir Destek Çıktımı Konu İle Alakalı.?

İstanbul'da olsaydım USTA nickli arkadaş yardımcı olabileceğini söyledi fakat Edirne'deyim malesef. İnternetten İstanbul'da olan birkaç çıkma oto parçası satan firmanın telefon numaralarını aldım, yarın teker teker arıyacağım bakalım. Birşeyler denk gelir belki.

Sağlık Olsun Umarım İşinizi Çözersiniz.
İstanbul'da olsaydım USTA nickli arkadaş yardımcı olabileceğini söyledi fakat Edirne'deyim malesef. İnternetten İstanbul'da olan birkaç çıkma oto parçası satan firmanın telefon numaralarını aldım, yarın teker teker arıyacağım bakalım. Birşeyler denk gelir belki.

Benim elimde bir çıkma ekran var, çift soketli megane 1 lere oluyor sanırım. Clio için yurt dışından getirdim radyosu uymadı... Ama çalışır halde problemsiz.Kodu P7700428029 A uyarsa size aksakizci@gmail.com a mail atabilirsiniz..

Benim elimde bir çıkma ekran var, çift soketli megane 1 lere oluyor sanırım. Clio için yurt dışından getirdim radyosu uymadı... Ama çalışır halde problemsiz.Kodu P7700428029 A uyarsa size aksakizci@gmail.com a mail atabilirsiniz..

Mail attım, dönüş bekliyorum sizden...

İlgine teşekkürler fakat benim araca uymaz sanırım, bir önceki sayfada benim aracın radyo göstergesi ekranı ve soket fotoları var, sizinkinden farklı. Teşekkürler yinede...

Gösterge halen aranmakta, yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

slm bende de megan 2 2006 model araba var. benim radyo bilgi ekranı tam göstermiyor. siz de de varmış göndermek isterseniz iletişime geçebiliriz

malesef türkiyede bu tip cihazları tamir edecek yok.3 aydır bende araştırıyorum.gitmediğim tabletci eletronikci vs. kalmadı.benimkininde yazıları tam göstermiyodu yani ekran filmi tenası kesilmiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_102954523/f_//tm.htm

yukarıdaki konuyuda ben açmıştım.

Geri