Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fİyat farkı yok sadece artık gelmiyo diye biliyorum showroomda fransa ile yerli üretimi kıyasladım arada dağlar var biri emanet duruyo diğerinde kalite hissediliyor
Fİyat farkı yok sadece artık gelmiyo diye biliyorum showroomda fransa ile yerli üretimi kıyasladım arada dağlar var biri emanet duruyo diğerinde kalite hissediliyor
Eski megane hb ler fransadan geliyordu.Hb üretimine de geçti adamlar demek. Benim araba da yerli üretim ama maşallahı var.
Beğeniyorum ben.Forumda buluşmalarda herkes gördü beğenmeyen kalitesiz bulan varsa işçiliği söylesinler
Şimdi Megane II'ye alıştığım için soruyorum aslında III'de güzel görünüyo ama alışmak gerekiyo IIIün şimdilik sevdiğim yani iç tasarımı çok güzel dışıda güzel ama o arka stoplar çok büyük onları sevemedim