Resimler gayet güzel eline sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesekkur ederım.Resimler gayet güzel eline sağlık
Teşekkürler, Merceklı farı bende cok ıstıyorum ama fıyatları cok yuksek, Far da da her zaman oem tercıh ederım, Aklımdakı far 2009 modellerdekı makyajlı kasa farı, Ama fıyatları cok yuksek gelıyor butceme suanlık, Ama ılerlıyen gunlerde dusunuyorum,Ic kapı kolu aracın ıcınde bır kombın aslında resımlerden bellı olmuyor,Dreksyon spor derı kırmızı dıkıslı,vıtes körüğü deri kırmızı dikişli,kapı içi deşemeleri deri kırmızı dikişli ve kapı koluda bunlara uyumlu benım cok hosuma gıdıyorMaşallah araç ilk hali ile çok apaçiymiş, ama yapılan oem değişikliklerle kendine gelmiş. Bir Oem mercekli far ister, birde iç tarafta kapı kollarına el atılırsa daha şık olur. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
TesekkulerAllah kaza bela vermesin kardeşim on numara olmuş aracın. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.![]()
Rica etsek faz1 ler için mercekli far fiyatlarını sorabilirmisiniz. Farları uygun almışsınız.Farlari servisten bi tanidigim araciligi ile aldım. Fiyatta guzellik.yaptilar sagolsunlar.tanesi 185 liraya aldim. Elimde bir takim valeo icten karartmali far var bosta duruyo satmayi dusunuyorum ilgilenirseniz
Farlari servisten bi tanidigim araciligi ile aldım. Fiyatta guzellik.yaptilar sagolsunlar.tanesi 185 liraya aldim. Elimde bir takim valeo icten karartmali far var bosta duruyo satmayi dusunuyorum ilgilenirseniz
Sen bilirsin kardeşİcten karartmali pek hosuma gitmiyo kardes besagol