Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki arkadaşlar 5 cm lik orjinal amortisörlerle kullanıldığında zararı nedir ön takımlara çok zararı var mıdır dikkatli kullanımda ben zaten fazla abartı istemiyorum fakat bu megane baya iyi düşürülmüştü o yüzden sordum 50 mm bana zararı nedir(araça)
peki arkadaşlar 5 cm lik orjinal amortisörlerle kullanıldığında zararı nedir ön takımlara çok zararı var mıdır dikkatli kullanımda ben zaten fazla abartı istemiyorum fakat bu megane baya iyi düşürülmüştü o yüzden sordum 50 mm bana zararı nedir(araça)
eywalla hocam ama şimdide marka araştırmasına başladım bazı markalar var ki yarı yarıya fark ediyor. coil-ex hakkında yorumun ne olur kullanan baya var
MAD RENAULT MEGANE SPOR YAY SETİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 86440182 ilan daki yaylar takılıydı aracıma tek kişi kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor fakat 3-4-5 kişi ile bindiğinizde hemen hemen her yere aracın altı değiyor o yüzden arabama kıyamayıp tekrar söktürdüm. Ama tek kişi ve yüksüz kullanımda takılabilir. Bu yaylar 5 cm lik dir bu arada. Umarım yardımcı olmuştur.