''Megane II Far Yükseklik Sensörü Arızası Giderildi''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba, benim far sorunum araç tümsekten veya çukurdan geçtiğinde farları açıp kapatıyor aşa yukarı yapıyor, farlar sürekli titreme yapıyor kafasına göre açıyo kapatıyo ve çok az önümü görebiliyorum çözüm önerisi olan veya usta tavsiye edecek olan varmı acaba ?

arkadaşlar var mı bi çözüm bulan. benim araçta far sensörü hiç çalışmıyo manuel açıp kapatıyorum farları. yükseklik ayarıda çalışmıyor. manuel kaputu açıp kendim ayarladım yüksekliğini.

Herkese merhaba, benim far sorunum araç tümsekten veya çukurdan geçtiğinde farları açıp kapatıyor aşa yukarı yapıyor, farlar sürekli titreme yapıyor kafasına göre açıyo kapatıyo ve çok az önümü görebiliyorum çözüm önerisi olan veya usta tavsiye edecek olan varmı acaba ?
hocam kaputun altındaki sigorta kutusunun içinde soket var (farların takıldığı soket) en üstte . kendiliğinden eriyor kronik hastalık bu benim bildiğim kadarıyla onu çıkartıp yerine bastırarak takın sorun olmicaktır diye tahmin ediyorum ...

Aynı sorun bende de mevcut araç çalıştığında aşağı yukarı yapıyor ama yolda giderken sis ondan iyi aydınlatıyor o derece kötü. yeri gösteriyor.

bu dediğiniz kara kutu gibi olan parça bütün meganlarda var mıdır ? benim ki 2004 1.6 16V auth. sedan modeli. direksiyonun oradaki düğmeyi çeviriyorum hiç bi şekilde fayda etmiyor farlara. nasıl bi yol izleyebilirim ?

2007 Megane Authantique aracim var... Farlar cok zayif gosteriyor.. Forumda gezerken denk geldim konuya ... Ayrica Direksiyonun yaninda bulunan farin yukseklik ayari tusu ile de far yuksekligini ayarlayamiyorum... Ne yapabilirim ?

Geri