Megane II emniyet Kemeri

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu arabanın ön emniyet kemerleri beni delirtecek .
Kemeri çekiyorum geri toplarken yavaş yavaş topluyor :mad:
Arkalar böyle değil .
Hani iyi bir şoför gibi kemerimi bağlayım diyorum ama çözdüğümde acı sorun :(

Genelimi Öle Yoksa Sizinkimi

genelde sorun var.sıfırı 45-50 tl civarı kadir bilgin olsun.

kanka kafaya taktığın şeye bak Allahını seversen :D

kanka kafaya taktığın şeye bak Allahını seversen :D
Kemeri takayım diyorum işte fena mı :aytuğ
Genelimi Öle Yoksa Sizinkimi
Bilmiyorum ki ondan konu açtım :) Şu durumda geneli böyle :D

genelde sorun var.sıfırı 45-50 tl civarı kadir bilgin olsun.
Ucuzmuş , ben güvenlik ekipmanı diye pahalı olur sanıyordum . Yan kapaklarıda sökemedim kırılıyordu az kalsın ( Geçen yaz )

Megane 2 nin kronik sorunlarındandır kemer makarasının toplamaması bazı forumlarda geri sütünün iyice yedirilerek geçici çözüm olduğu yazıyordu bence herhangi bir engel teşkil etmiyor 50 lira olduğunu söylemiş arkadaşlar pahalı birşey değil fakat parcada iyileştirmeye gidilmediyse zamanla oda aynı sorunu cıkartacaktır

Clio 3 te çok farklı değil ağır ağır bayık bayık topluyo kemeri hani beni uğraştırıyosun modunda cihaz :D

Clio 3 te çok farklı değil ağır ağır bayık bayık topluyo kemeri hani beni uğraştırıyosun modunda cihaz :D

Megane 2 nin kronik sorunlarındandır kemer makarasının toplamaması bazı forumlarda geri sütünün iyice yedirilerek geçici çözüm olduğu yazıyordu bence herhangi bir engel teşkil etmiyor 50 lira olduğunu söylemiş arkadaşlar pahalı birşey değil fakat parcada iyileştirmeye gidilmediyse zamanla oda aynı sorunu cıkartacaktır

Emniyet kemerini çözerken , elimle toplaması varya beni yerin dibine basıyor :)

94 model R-9'um vardı yağ gibi topluyodu :)

Aynı sorun bende de var. Arabadan her inişimde elle toplamak cidden sinir bozucu. Bi de unutursam eğer kapıya sıkışıyo orda zaten iyice tepe attırıyo :|

Geri