Megane II cam sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmnszr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmnszr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun zamandır Aracımın ön camlarında açtıktan sonra kapatmak istediğimde öncelikle bir iki defa aşağı indiriyor sonrasında kapatıyor...
Kumanda ile kitleme yaptığımda ise bir kaç defa kitleme yapıyorum cam modülü öyle kapatıyor...
Bunun sorunu nedir acaba...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba aslın da bu bir sorun deildir . Sistem bu şekilde çalışır

camdüğmesi çift kademeli oldugunu biliyosunuzdur sorun yok bnce

camdüğmesi çift kademeli oldugunu biliyosunuzdur sorun yok bnce
Müsait bir zamanda video ile göstersem iyi olur kapama yönünde düğmeye bastığımda yada basılı tuttuğumda 2 defa kadar 10 cm aşağıya alıyor sonrasında yukarıya çekiyor...
kumanda ile çift basarak kapatmak istediğimde yine ilk defada 10 cm aşağıya alıyor tekrar tekrar basıyorum tekrar yapıyor 3. defada kapamaya başlıyor ön camlarda oluyor sadece....

Cam modülü (beyni) arıza yapmış. Kapı döşemesini sökebilirseniz kendiniz değiştirebilirsiniz. Modül 50 liradan başlar 100 e kadar gider. Her cam için ayrıdır, mümkünse dükkandan alın. Ben bu modül yüzünden bodrumdan muğla merkeze kadar yaklaşık 1 saat şöför camı dibine kadar açık gittim, en sonunda dayanamadım yol kenarında döşemeyi söküp motoru elle çevirip camı kapattım.
Sorun kapıların içine su sızmasından dolayı oluyor. Her kış muhakkak 1 camım bozuluyor benim

Cam modülü (beyni) arıza yapmış. Kapı döşemesini sökebilirseniz kendiniz değiştirebilirsiniz. Modül 50 liradan başlar 100 e kadar gider. Her cam için ayrıdır, mümkünse dükkandan alın. Ben bu modül yüzünden bodrumdan muğla merkeze kadar yaklaşık 1 saat şöför camı dibine kadar açık gittim, en sonunda dayanamadım yol kenarında döşemeyi söküp motoru elle çevirip camı kapattım.
Sorun kapıların içine su sızmasından dolayı oluyor. Her kış muhakkak 1 camım bozuluyor benim
Evet kış başladığı zaman oldu bu işlem fakat havanın sıcak olduğu zamanlar olmuyor
Teşekkür ederim bu bilgi için

Geri