hadi hayırlı olsun triger önemli iyi yapmışsınız sıra bize geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin ratacon kendini üye tanıtımları bölümünde tanıtırsan seviniriz .Triger setinde valeo olmaz
abi sente ayarının nedemek oldugunu ben yeni anladım triger setini geçen aylarda degiştirdim sente atlamış zannedersem araç çekişten hissedilir şekilde düştü motor eskisine göre daha sesli çalışmaya başladı falan hala aynı şekilde kullanıyorum sente ayarı tuzlu olur gibime geliyoAbi 7 Mayısta serviste %20 kampanya var . Sadece Triger seti giriyor kampanyaya .
Piyasada çakma mal çok , teker bilyaları falan hep korkarak aldık
Triger seti değişirken açı kaydırıcıyada değiştir abi ( Zaten söylerler ) Bizim devir daim yeni olduğu için değişmedi .
Motorun sente ayarına da dikkat ettir
abi sente ayarının nedemek oldugunu ben yeni anladım triger setini geçen aylarda degiştirdim sente atlamış zannedersem araç çekişten hissedilir şekilde düştü motor eskisine göre daha sesli çalışmaya başladı falan hala aynı şekilde kullanıyorum sente ayarı tuzlu olur gibime geliyo
Hocam bu şekilde kullansam zararları nedir yada senin dediklerini yaptırsam kaça patlar bana tahminenSente önemli ,
Nasıl eskiden araçlarımıza Sübab ayarı yapıyorduk , bu ayarda o ayarın eş anlamlısı .
Ateşleme zamanı tam ayarlanmaz sübablar doğru konuma gelmez ise yakıtta artış çok olur .
Düzgün bir ustaya götürün sente için Trigeri tekrar kranktan sökmek gerekebilir . Motor senteye getirilir daha sonra triger yerleştirilir Krank ve manifolt kilitleri alınır yola devam edilir .
Vakit kaybetmeyin derim .
Hocam bu şekilde kullansam zararları nedir yada senin dediklerini yaptırsam kaça patlar bana tahminen