Megane II Arıza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefa06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sefa06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
s.a aracım 2008 model 1.6 148 binde aracımın sorunu araç ısındıktan sonra gaz benzin yemiyor rolanti düşüyor bazen stop ediyor boşta gaz verince bazen 3 bin deviri geçmiyor sanki boğuluyor gibi giderken frene basar gibi birden çekişten düşüyor kafa atıyor bunu genelde yarım gazda yapıyor tam gazda fazla yapmıyor elektronk arıza yazısı çıkıyor ekran bazen arıza yazı varkende çıkabiliyor yokkende araç bilgisayara bağlandı yağ basınç sensörü yazdı sensör temizlendi gaz kelebeği temizlendi bobinler bujiler kablolar kontrol deildi ama sorun hala devam etmekte yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

oksije sensörüne baktır ve bir de egzost susturucuları dağılmış olabilir

oksijen sensonrude ve egzoz sistemindede sıkıntı yok

oksije sensörüne baktır ve bir de egzost susturucuları dağılmış olabilir

Sorun sizin söylediğiniz gibi oksijen sensöründe çıktı sağolun.

sanırım 2mizinde arızası aynı. :) sensörün maliyet ne kadar ?

Benim arabada 2006 megan 2 240 km de sürekli sorun çıkarıyor.Şimdi de kartı yuvaya takıp çalıştırmıyor uyarı ekranında dıreksıyonu çevirin+starta basın diyor ne yaptıysam olmadı sıgortayı sıfırladım vs böyle bi olay geçiren varsa yardımcı olabilir mi servis ne kadara yapıyor vs sanayide 2.5 milyara yapıyorlar bu arabaya çok fazla bi masraf cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

iyi bir oto elekirikçiye gidin.kartı kesip temizliyor ve bazı yerlerini tekrar leğimliyor.Benim de 2 hafta önce başıma geldi kartı kart yuvasına taktim tanımadı ,kartı takın uyarısı verdi hep.50 TL ye oto elektirikçide yaptırdım

Geri