Megane II Amerikan Park

Hayırlı olsun güle güle bin :)

Arabaya yakışmış. Hayırlı olsun.

Bende 2006 dci megane 2 var ben sisler xenon,birde amerikan park yapmak istiyorum bunlar için tamponu sökmeye gerek varmi ben sök tak işlemlerinden pek hoşlanmiyorum amerikan park ve sisleri için yardimci olurmusunuz

Bende 2006 dci megane 2 var ben sisler xenon,birde amerikan park yapmak istiyorum bunlar için tamponu sökmeye gerek varmi ben sök tak işlemlerinden pek hoşlanmiyorum amerikan park ve sisleri için yardimci olurmusunuz

Xenonların montajı için tamponu sökmek şart ama amerikan parkları sigortaların ordanda bağlatabiliyorsunuz.Benim xenon konusunun linklerini veriyorum bir bakın isterseniz,çok kolay montajı.

Xenonlar

Tampon sokulmeden nasıl yapmıs ustan anlıyamadım. Bende modul var ama tampon sokmeden yapamıyorlar sokuncede yapamıyolarda işte :D

Tampon sokulmeden nasıl yapmıs ustan anlıyamadım. Bende modul var ama tampon sokmeden yapamıyorlar sokuncede yapamıyolarda işte :D

Bostancıda Halil Abi'nin ustasına gitmiştim aynı yerde Gökhan'da yaptırmış onunda sigortanın ordan..Bu arada bizim Megane'de tesisat biraz farklı demişti usta yaklaşık 2-3 saat uğraştı..

Gizay senin modüller boştamı duruyor mu hala :)

çok güzel olmuş maşallah halil abiden elektrikçinin ismini ve yerini öğrenebilirmiyiz :D

Geri