21 Eki 2012 #11 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,866 Tepkime puanı 1,833 Puanları 113 Yaş 55 ApSUVaî' Alıntı: Bu Janti At Arabasina Taksan Onda Bile On Numara Durur Genişletmek için tıkla ... Jantamı Megane 2 lere mi çamur attın çözemedim şimdi...
ApSUVaî' Alıntı: Bu Janti At Arabasina Taksan Onda Bile On Numara Durur Genişletmek için tıkla ... Jantamı Megane 2 lere mi çamur attın çözemedim şimdi...
21 Eki 2012 #12 *Gökhan42 Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 35 Kadir Salim' Alıntı: Ben sevmiyorum bu jantları Genişletmek için tıkla ... CSZ nin jantlarla değişek pampa :
Kadir Salim' Alıntı: Ben sevmiyorum bu jantları Genişletmek için tıkla ... CSZ nin jantlarla değişek pampa :
21 Eki 2012 #14 memo_16 Bilgi Girilmemiş duyduğuma göre alanyada çok kullanuyılarmış bu jantı clioların bi çoğunda varmış
21 Eki 2012 Konuyu Başlatan #15 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 *Gökhan42' Alıntı: CSZ nin jantlarla değişek pampa : Genişletmek için tıkla ... Jantlarımda çizik olmasa çoktan satılığa çıkmıştı Abi Satılığa çıkarmaya utanıyorum
*Gökhan42' Alıntı: CSZ nin jantlarla değişek pampa : Genişletmek için tıkla ... Jantlarımda çizik olmasa çoktan satılığa çıkmıştı Abi Satılığa çıkarmaya utanıyorum
22 Eki 2012 #16 crazy_tuning Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Haz 2011 Mesajlar 168 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Kadir Salim' Alıntı: Jantlarımda çizik olmasa çoktan satılığa çıkmıştı Abi Satılığa çıkarmaya utanıyorum Genişletmek için tıkla ... ayrıntılı resim varsa ben bakmak isterim jantlara satmayı düşünürsen konuşalım
Kadir Salim' Alıntı: Jantlarımda çizik olmasa çoktan satılığa çıkmıştı Abi Satılığa çıkarmaya utanıyorum Genişletmek için tıkla ... ayrıntılı resim varsa ben bakmak isterim jantlara satmayı düşünürsen konuşalım