Kulaktan dolam bilgileri boş verin siz. Eğer aracı aldığınız adama güveniyorsanız megane 2'ler güzel araçtır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar 2004 model cam tavan da dahil bir megane 2 dynamic buldum. 113 binde lpgli 3 parça çizik boyası var araç temiz lacivert renkli sedan 23.500 istiyor 23 e falan
anlaşırız. Sizce fiyat nasıl çok sorunu olmayan konforlu bir araç istiyorum. Bana sıkıntı çıkartırmı yani 23 verdikten sonra bir 2-3 bin verip yaptırmak istemiyorum nasıl bir araçdır. Yakıt tüketimi nasıldır acaba km de ne yakar lpg ile kullanacağım en az 5 sene binerim. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Ben günde bir kaç kere tam açmasamda arkasını kaldırıyorum.Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.2-3 ayda bir tunap-107 ile bakımını yapıyorum gerek olsun olmasın .. Ses falanda yapıyorsa 4 tane bademin başında , değiştirirsiniz çok uzun süre kafanız rahat eder.Megane güzel arabadır alırken baktırın yeter , şu an Megane 2 full olanların özelliklerinde sıfır araç almak isteseniz 60-70 bin lira.
Abi ben aldım alalı hiç sanruf bakımı yapmadım nasıl yapılır bunu bakimi bilmeyenler için
Benim yaptığımda profesyonle bir şey değil,rayların içini temizliyorum , ben girmeyen yerlerde tornavidanın ucuna bezi takıp iyice toz ve yağdan arındırıyorum.Daha sonra sprey silikonu (sunroof için) sıkıyorum.Hepsi bu kadar