Maaşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kışın satıcam aracı geçmeyi düşünmüyorumcoile geçmeyi dusunuyor musun?
buluşmaya gelirken otobanda opette durmuştuk ya.. orada citreon ciler vardı yapmışlar birşey arabalara gazlıyorlar felan halil abiye direk fu yu çeksin eren aralarına hemen hepsi dağılır dedim mükemmel araç yakından da görme sansım oldu.. satana kadar kazasız belasız sürüşler.. sein şu turbo takmak isteyen arkadaşın neye karar verdi ben biraz araştırdımda ankarada yapan çok varmış..
eyw doruk teşşekürler turbo işini maslakta yaptırıyoruz bakalım nası olacakbuluşmaya gelirken otobanda opette durmuştuk ya.. orada citreon ciler vardı yapmışlar birşey arabalara gazlıyorlar felan halil abiye direk fu yu çeksin eren aralarına hemen hepsi dağılır dedim mükemmel araç yakından da görme sansım oldu.. satana kadar kazasız belasız sürüşler.. sein şu turbo takmak isteyen arkadaşın neye karar verdi ben biraz araştırdımda ankarada yapan çok varmış..
Senin yolladığın yaylar abi tekrar teşşekür ederim ...bu arada yaylar kitap olmus eren hakikaten ya.