Megane coupe f7r hakkinda

hoşgeldiniz, keyifli forumlar :eyv ankara buluşmalarında daha fazla F7R görmeyi duymak sevindirici :D

HoşGeldin,SefaGeldin...

HTC One X ile TT2 den...

aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar. arabanız hayırlı olsun kazasısz belasız inşallah :eyv

Foruma Aktif Katılım Sağlamanız Ve Forumdan Faydalanmanız Ümidiyle Hoşgeldiniz

Yeni Aracınız Hayırlı Uğurlu Olsun Kazasız Cezasız Sürüşler..

Sizi Ankara Buluşmalarımız'da Aramız'da Görmek İsteriz..

Arkadaşlar Bursa İznikte çalışıyorum iş yoğunluğum sebebiyle bugün fotoğrafları çekemedim. ama en yakın zamanda fotoğraf koyucam. lpg yi ankarada bağlattım zaten (şaşmazda özgökse otogazda ) arabayıda ankaradan aldım Plaka 06 BA 010 . Aracı bilerek aldım ve çok memnunum .

İyi dilekleri için herkese teşekkürler :)

aramıza hoşgeldin f7R kardeşiliği ;) cok özel bi arabadır hakketen gidişi olsun özellikleri vb.. gerçi bu aralar çorağ söküğü gibi arka arkaya oluşan sorunlarla başım dertte ve canım cok sıkkın ama seviyorum memnunum gidişine kurban :D
Bursadayım bende bbuluşmalarda görmek isteriz biz toplanıyoz bazen 20 coupe bazen 50 coupe oluyoz Bursada 3 f7r war yakın arkadaşlarım onlarda.. resimleri bekliyoz..facebokta bi grubumuz war coupe olarak ilgilenirsen bekleriz..

beni de kardeşliğe kabul ettiğiniz için teşekküler :) F7R gerçekten bir tutku. Fotoğraflar yarın geliyor arkadaşlar...

hoşgeldin iyi forumlar..

hoş geldiniz iyi forumlar.

Geri