Arkadaşlar çevrenizde kazalı, parça parça satılan veya servislerde var olduğunu bildiğiniz parçalar hakkında desteğinizi bekliyorum. ÖZELLİKLE İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA PERT COUPE'ler varsa yanına gider parçaları bizzat elden alabilirim. Aracım Megane coupe 1.6 99 model faz1 - 8V
İHTİYACIM OLAN PARÇALAR:
-Sağ stop lambası
-Kapı cepleri (veya cam açma düğmelerini tutan çerçeveler) - SIFIR DA OLABİLİR
-Koltuk yatırma kolları (arka tarafa geçiş için, sadece çerçevesi de olabilir. Mandalını uydururum)
Aracı yeni aldım. Full orjinal bir araç ve bazı eksiklikleri var. Onları gidermeye çalışıyorum. Özellikle temiz kapı ceplerini çok istiyorum. Coupe kullananlar bilir: Cam indirme tuşları takılıp sökülmekten deforme olmuş ve yapışkanla tutturulmak istenince hep çevresinde izler kalmış. Moralimi bozuyor
Herkese teşekkür ederim
İHTİYACIM OLAN PARÇALAR:
-Sağ stop lambası
-Kapı cepleri (veya cam açma düğmelerini tutan çerçeveler) - SIFIR DA OLABİLİR
-Koltuk yatırma kolları (arka tarafa geçiş için, sadece çerçevesi de olabilir. Mandalını uydururum)
Aracı yeni aldım. Full orjinal bir araç ve bazı eksiklikleri var. Onları gidermeye çalışıyorum. Özellikle temiz kapı ceplerini çok istiyorum. Coupe kullananlar bilir: Cam indirme tuşları takılıp sökülmekten deforme olmuş ve yapışkanla tutturulmak istenince hep çevresinde izler kalmış. Moralimi bozuyor

Herkese teşekkür ederim