MEGANE COUPE 99 MODEL MODİFİKASYON yardım !!!

x_tremeutku

DJ UTKU KAYIR-MUĞLA,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracım megane coupe siyah 99 model 1.6 16 v.

motorla oynanmamıştır. gerekli modifikasyonları uygulamak istiyorum ..hava filtresi egzoz manifolt, chip vs uygulamalardan hangilerini marka olarak yaptırmalıyım ?
bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen cewaplarınızı bekliyorum..

saygılar herkese

Coupeciler bol bol sitemizde.Biraz sabredin hepsi yardımcı olacaktır. ;)

coupeciler birazdan başlar :D .... bence egzozza girme filtre tak yeter çok kafa ütülüyor ;)

elektrik egzoz düşünüyorum istedigim zaman sesi kesip devam edebilecegim kafa ütüleme işi ne hastayım egzoz sesi olsun yeter :) megane ile en iyi uyumu sağlayabilecek hava kiti nedir momo dan bahsetti bi arkadaş ama

aem filtre ve krom boru,mck motorsporta bir bakın olmasza size yardımcı olacaktır.

okey şimdi fiyatını araştırıyorum çok teşekkürler

Simota carbon filtre alın..İki ucu borulu..Boruyu da uygun soğuk çekicek yere koyarsınız..k4m motorlarda araç tipine göre hep motor içi sıcak hava çeker diğer tür filtreler..Fİltrenin kiti var simota olarak bi alman sitesinde..Veya benim söylediğim gibi de olur ya da mantar filtre takıp gene soğuk alıcak kısma döndürürsünüz...Egzoza 51lik düzboru çekilir sona da istediğiniz bir susturucu...Kelebekli sistemler var egzoz için sesi kesen cinsten..Onlardan isterseniz takarsınız ama gereği yok..Ben magnum taktım altlar sessiz üstler cızırtılı şuan..Emme manifoldu ve kelebek için port&polish matching işlemi yaptırırabilrsiniz..Egzoz manifolduna supersprint'in manifoldu var..Ama 1000 lira civarı verirmisiniz bilemem..Mekanik işler bittikten sonra da yazılım yapar çıkarsınız işin içinden..Kapağa anahtar vurulmadan atmsferikde bunlar ancak yapılır..Bizim araçlarda da bunlar ideal..15-20beygir civarı da verim alrsnz..

Son düzenleme:
1000 lira aşar en çok 300 çıkar

Son düzenleme:
aracım megane coupe siyah 99 model 1.6 16 v.

motorla oynanmamıştır. gerekli modifikasyonları uygulamak istiyorum ..hava filtresi egzoz manifolt, chip vs uygulamalardan hangilerini marka olarak yaptırmalıyım ?
bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen cewaplarınızı bekliyorum..

saygılar herkese

saol kardeşimama makine F7R

1000 lira aşar en çok 300 çıkar

Aracım 1.6 16v demişsiniz yukarıda ?
Sonradan imzanıda baktım makyajsız görünce aracı 8v mi diycektim..Ama siz 1.6 16v yazdığınız için bunları söyledim.. F7R 2.0 16v 150 beygirdir..

Arac ruhsatta k7m olarak geci,or ama 1.6 16 v

Son düzenleme:
Geri