megane coupe 1.6e lpg sıralımı düz versiyonmu olmalı acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaNcI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tekrardan merhabalar aracım çok muhalefet olmasına karşın aldesa sıralı sistem taktırdım dün itabariyle çok uzun sürdü ilk gün program tutturamadı usta,baya canım sıkıldı tam 15 saat bekledim orda!ertesi sabah tekrar gittim ve başka bir arkadaş ilgilendi zorlandılar ama ayar yapıldı yaklaşık 20 km denedim aracı bayada yüklendim hiç bi sıkıntı görmedim çekiş güzeldi klima fark yaratmadı ivmelenmesi benzine yakındı..lakin oradan ayrılıp iş yerime geldim aracı park ettim taki akşama kadar dokunmadım akşam çalıştırdım ve korktuğum başıma geldi aracın rolanti iniyor çıkıyor 2 defa stop etti 10 12 km sonra kendine gelir gibi oldu ama tadı yok aradım hemen problem değil hallederiz dediler,içimden bi ses bi çok kişinin söylediği problem bu diyor sizler ne dersiniz?
sıralıdan şaşma

Son durum nedir? Birde lpg de ki yakıtınız nasıldı acaba?

kardeş son durum şu yakıt 21 krş a düştü ama benim sorunum hala çözülmedi ve ayarı gün geçtikçe bozuluyor
Son durum nedir? Birde lpg de ki yakıtınız nasıldı acaba?

Peki bu kit ile alakali kronik sorunlar barmi arastirmissiniz anladigim kadariyla. Garanti kapsaminda gerekiyorsa her gun gidin sorun cozulene kadar hakkinizi arayin usenmeden. Benzeri durum bi tanidigimin atiker sistemde basina gelmisti beyine varana kadar komple yenilemislerdi.

kesinlikle sıralı

Peki bu kit ile alakali kronik sorunlar barmi arastirmissiniz anladigim kadariyla. Garanti kapsaminda gerekiyorsa her gun gidin sorun cozulene kadar hakkinizi arayin usenmeden. Benzeri durum bi tanidigimin atiker sistemde basina gelmisti beyine varana kadar komple yenilemislerdi.
yok hocam aldesa dan neredeyse hiç şikayet duymadım,zaten 4 gün üst üste gittim sonn 2 gündür artık sürekli vites geçişlerinde stop etmeye başladı bende çok sıkıldım benzinde biniyorum şuan gidip söktürücem sonunda o olacak 1000 lira para verdik bide

bence montaja sorun var

Geri