Evet öyle zaten yukarıdaki fotoğrafları bugün kontrol paketli megane sedandan çektim.Foto icon edc kontrol paketli megane sedana ait.Sis farı yanindaki ve ızgaradaki daireler sensör.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar teknoloji bazen de fazla sanki..Arka sensör ötüyor bakıyorum yaprak çalı insanı stres yapıyor
Merhaba bende opsiyonsuz megane sedan icon modelini aldım. Gelmesini bekliyorum. Bende bu konuyu merak etmiştim. Araştırmalarım sonucu sadece kontrol pakette ön park sensörü olduğunu öğrendim. Şimdi başka bir konuyu merak ediyorum. Acaba arabadan çıktıktan sonra kapılar kilitlenince açık kalan camlar kendisi kapanıyor mu ya da anahtardan kapatma imkanı var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.Ferhat abi ben sorunu cevaplayım. Arabadan indikten sonra hiç bir şeye dokunmadan araç kendisini kilitler. Camları ve varsa sunroofun kapanmasını istiyorsan kumanda üzerinden kilitleme tuşuna ard arda iki kez basarsan hepsini kapatır