Hangi benzinli motor şehiriçi 6.5 lt yakıyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.3 tce’yi diyor arkadaş muhtemelen..Hangi benzinli motor şehiriçi 6.5 lt yakıyor ?
Her seferinde artık benzinli araca binicem diyorum ama sanırım alıştım dizel araca. Dizel motorları bir yandan hiç sevmiyorum ama vazgeçemiyorum da.
Hangi benzinli motor şehiriçi 6.5 lt yakıyor ?
Arkadaşlar pardon da sizin yaşınız kaç? Sidik mi yarıştırıyorsunuz yoksa birilerinin seçimini gömmeye mi çalışıyorsunuz? Bana tüm opsiyonların bulunduğu Icon paket 2020 1.3 tce bulursanız boyasız hasarsız o fiyatlarda haber verin lütfen piyasadan haberiniz yok heralde. Hayırlı olsun diyeceğinize gelip kendi malınızı övüyorsunuz saçmalığa bak.
1.3 tce’yi diyor arkadaş muhtemelen..
Eski bir Clio 4 kullanıcısı olarak yabancı değilim 1.5dci motorlara beni hiç yolda bırakmadı hiçbir şikayetim de yoktu. Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için..Vallaha dediginiz gibi var 3 5 yaristiran 🤣 allahtan realist ve dogrucu bazi arkadaslar var yakit tuketimlerini soyluyorlar. Herseyi gectim eger denen kadar az yakan bir motor olsa taksiciler 1.5dci lari degil 1.3tce leri tercih eder. Daha once de soyledigim gibi tekrar hayirlisi olsun kardesim 1.5dci kendisini yakit tuketiminde saglamikta uzun omurlulukte kanitlamis bir motor.
Arkadaşlar pardon da sizin yaşınız kaç? Sidik mi yarıştırıyorsunuz yoksa birilerinin seçimini gömmeye mi çalışıyorsunuz? Bana tüm opsiyonların bulunduğu Icon paket 2020 1.3 tce bulursanız boyasız hasarsız o fiyatlarda haber verin lütfen piyasadan haberiniz yok heralde. Hayırlı olsun diyeceğinize gelip kendi malınızı övüyorsunuz saçmalığa bak.
Vallaha dediginiz gibi var 3 5 yaristiran 🤣 allahtan realist ve dogrucu bazi arkadaslar var yakit tuketimlerini soyluyorlar. Herseyi gectim eger denen kadar az yakan bir motor olsa taksiciler 1.5dci lari degil 1.3tce leri tercih eder. Daha once de soyledigim gibi tekrar hayirlisi olsun kardesim 1.5dci kendisini yakit tuketiminde saglamikta uzun omurlulukte kanitlamis bir motor.