Megane 4 Touch - Touch Plus farkı

barisozyurt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Megane 4 1.5dci EDC arayışı içindeyim. Icon bütçemi aştığı için Touch bakıyorum. Bir tane satılık Touch Plus araba var, fiyatı Touch'a göre 1 tık pahalı.

Touch ile Touch Plus arasında ne gibi donanım farkları var ?

%100 emin olmamakla beraber bildigim kadariyla
Hız limitleyici ve sabitletyici, eller serbest giriş sistemi LED gündüz farları, elektrikli
katlanan dış dikiz aynaları,

"Hız limitleyici ve sabitletyici, eller serbest giriş sistemi LED gündüz farları"

Bunlar Touch'da var zaten.

Benim gözle görebildiğin fark Touch Plus'da Icon'daki büyük ekran olması. Onun dışında da farklar vardır ama ben bulamadım.

Touch plus'da ekstra olanlar;

Çift bölge klima
Yağmur sensörü
Far sensörü

Başka varsa hatırlayamadım şuan

"Hız limitleyici ve sabitletyici, eller serbest giriş sistemi LED gündüz farları"

Bunlar Touch'da var zaten.

Benim gözle görebildiğin fark Touch Plus'da Icon'daki büyük ekran olması. Onun dışında da farklar vardır ama ben bulamadım.
araştırırken denk geldim. şimdi yazınca konuyu hortlatmış mı oluyorum bilmiyorum. araç ilanlarına bakarken touch plus'da büyük ekran olmadığını gördüm. bundan dolayı touch ile arasında ki farkı merak ettim. sanırım. yağmur far sensörü ve katlanır ayna olsa gerek. ilanlarda ki touch pluslarda büyük ekran yok çünkü. ortada iki koltuk arasında kalorifer menfezide yok.

Touc paketlerde start/stop, çelik jant ve akıllı anahtar okuma yok bunlar touch plusa dahil opsiyonlar

%100 emin olmamakla beraber bildigim kadariyla
Hız limitleyici ve sabitletyici, eller serbest giriş sistemi LED gündüz farları, elektrikli
katlanan dış dikiz aynaları,

Touc paketlerde start/stop, çelik jant ve akıllı anahtar okuma yok bunlar touch plusa dahil opsiyonlar
Yanlış bilgi vermeyelim. 2018 model Touch paket araba sahibiyim.

Hız limitleyici, hız sabitleyici var. Start/Stop var. Çelik jant var. Anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma var. Touch pakette arka koltukların ortasında kol dayama yok. Touch pluslarda var. Touch olanda yağmur, far sensörü yok. Touch pluslarda var mı, yok mu, bilmiyorum.

Eğer son model Touch paket araba alınacaksa bendeki touch pakette olmayıp son modellerde olan donanımları da yazayım.

Bende arka görüş kamerası yok. 2024 olanında var.
Bende Multimedya ekran yok. 2024 olanında var.
Bende arka koltukların önünde havalandırma menfezi yok. 2024 olanında var.
Bende arka tarafta sadece çakmaklık girişi var. 2024 olanında ek olarak 2 tane USB girişi var.
Bende elektronik el freni yok. 2024 olanında var.
Bende klima tek kanallı. 2024 olanında çift kanallı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaleli ufuk
benim aracım 2018 1.5 edc dci touch paket bu saydıklarınızın hepsi var araçta. sonradan bu opsiyonları touch pakete koymadılarsa bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dünyalı
Geri