Tlefon münüsnde akıllı telefon diye bi sekme var. Sadece iphone telefonlarda siriyi çalıştırıyor.Ben böyle bir menü bulamadım. Yardımcı olur musunuz ? R-Link2 var bende.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tlefon münüsnde akıllı telefon diye bi sekme var. Sadece iphone telefonlarda siriyi çalıştırıyor.Ben böyle bir menü bulamadım. Yardımcı olur musunuz ? R-Link2 var bende.
Ben böyle bir menü bulamadım. Yardımcı olur musunuz ? R-Link2 var bende.
Benim arkadaşımda kadjar ilk çıktığında 2015 yılında icon aldı. Onun arabasında da yok. Tahminime göre 2016 yılı sonu araçlarda bu özellik var. Bence servise bir sorun güncelleme ile bu özellik eklenebilir mi diye. Sizinkisine bu özellik eklenmezse o zaman carplayin sadece 2017 temmuz sonrası olan araçlarda olacağı sonucu çıkar.Benimki kadjar bende yok boyle akilli telefon yazan menu. 2015 Ağustos'ta aldim ben.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamun Aleyküm herkese merhaba. 17 haziran tarihinde Renault merkezi arayarak car play özelliğinin ne zaman geleceği, 2016 model megane 4 rlink sistemlerine yüklenip yüklenmeyeceği, şayet yüklenmez ise ücret karşılığında olup olamayacağı şeklinde 3 soru sordum. Bana döneceklerini söyleyerek kapattılar. Biraz önce genel merkezden rlink sistemleri ile ilgilenen Yusuf adında bir arkadaş aradı. Haziran ayı içerisinde Yeni bir güncelleme geleceğini bu paketin içinde olabileceğini söyledi. Fakat 2016 modellerde olup olmayacağı hakkındaki bilgiyi ancak güncelleme geldikten sonra öğrenebileceğimizi söyledi. Bakalım şunun şurası 10 gün kaldı göreceğiz