Megane 4 - Rlink2 Car play ve ios özelliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerim_elk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2017 Koleos'um var apple car play ve android auto özelliğini usb 'yi değiştirerek sağladım.

Şimdi 2 sorum var.
1-Apple car play uygulaması büyük tablet de tam orta yere ufak bir şekilde yansımakta . Bazı videolarda 2 katı daha büyük ekranlar görüyorum . Videolar sahte değilse bunu nasıl sağlarız ?

2-Piyasada 150 Tl ile 1750 TL arası satılan ufak kutucuklarla you tube videolarını izleme , turkcell tv yüklenmesini sağlayan cihazlar mevcut.
deneyen , kullanan , tavsiye eden varmı acaba ?

Buraya yazdığımız ve cevaplanan sorularımızı tekrar bulmak çok zor oluyor bu arada bunun için birşey yapılabilirmi acaba ?

ailehekimi@hotmail.com

2016 Icon ve tüm opsiyonların bulunduğu araçta acaba Carplay var mı? Yoksa servis güncelleme ile getiriyor mu? Net bi bilgi hala bulamadım.

Var açık değilse sistemden kapalıdır açıp kullana bilirsin

USB portu değiştirmeniz lazım diye biliyorum. Bu konuda çok kapsamlı çalışmaları olan BEFE nick'li kullanıcının çok güzel paylaşımları var, kendisi ile görüşebilirsiniz. Kendisi ağırlıklı olarak Talisman grubunda paylaşımlar yapıyor, bildiğim kadarıyla 2016 Icon Full araçların bir çok özelliği Talisman lar ile aynı.

2016 Icon ve tüm opsiyonların bulunduğu araçta acaba Carplay var mı? Yoksa servis güncelleme ile getiriyor mu? Net bi bilgi hala bulamadım.
Merhaba.
Developer side'a girip hw gen versiyonunu kontrol ederseniz size net olarak söyleyebilirim.Ama donanım ve yazılım versiyonu fark etmez.Eğer hala orjinal r link 2 cihazı aracınızda takılı ise carplay yoktur.V7,8 veya 9 yazılımına güncellenmesi fark etmez, usb parçası değiştirseniz de carplay çalışmaz.Ana cihaz değişmesi lazım.
Siz yine de developer side'dan hw gen versiyonunu kontrol edip buraya yazın.Ben size net olarak söylerim.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba.
Developer side'a girip hw gen versiyonunu kontrol ederseniz size net olarak söyleyebilirim.Ama donanım ve yazılım versiyonu fark etmez.Eğer hala orjinal r link 2 cihazı aracınızda takılı ise carplay yoktur.V7,8 veya 9 yazılımına güncellenmesi fark etmez, usb parçası değiştirseniz de carplay çalışmaz.Ana cihaz değişmesi lazım.
Siz yine de developer side'dan hw gen versiyonunu kontrol edip buraya yazın.Ben size net olarak söylerim.

Şöyle versiyonun bulunduğu fotoyu göstereyim.

https://www.hizliresim.com/591kzay

Ddt4all ile carplay aktifleştirdim ancak şimdi de telefonumu kabloyla bağlıyorum sürekli bağlantı kopuyor kafayı yiyeceğim. Aracım 2016 Aralık çıkışlı yazılım sürümü v3.3 bu sürekli bağlantı kopması neden gerçekleşiyor?

Bu da video:

https://youtube.com/shorts/qaCREnyT3BA?feature=share

Ddt4all ile aktive ettikten sonra hard reset yaptınız mı? Yaptıysanız kablonuz orjinal mi? Siri kurulumu yaptınız mı?
Donanım versiyonunuz carplay için uyumlu. USB parçasının parça numarasını söküp baktınız mı? USB parçasının uyumlu olduğundan emin olmak lazım.

Ddt4all ile aktive ettikten sonra hard reset yaptınız mı? Yaptıysanız kablonuz orjinal mi? Siri kurulumu yaptınız mı?
Donanım versiyonunuz carplay için uyumlu. USB parçasının parça numarasını söküp baktınız mı? USB parçasının uyumlu olduğundan emin olmak lazım.

Hocam ne yalan söyliyim aklıma geldi hard reset denemek ama inanın menüde baktım baktım fabrika ayarlarına çevirmek gibi bi seçenek bulamadım. Kablo da MFI sertifikalı Amazon Basic ürünü apple sertifikalı bir kablo yani.

Hocam ne yalan söyliyim aklıma geldi hard reset denemek ama inanın menüde baktım baktım fabrika ayarlarına çevirmek gibi bi seçenek bulamadım. Kablo da MFI sertifikalı Amazon Basic ürünü apple sertifikalı bir kablo yani.
İşlem yaptığınız sayfanın üzerinde key on/off reset ve hard reset yan yana 2 buton olarak bulunuyor.Aynı işlemi yaparak hard reset'e basın.Sistem yeniden başlayacak. O zaman ayarlar kayıt edilebilir.

İşlem yaptığınız sayfanın üzerinde key on/off reset ve hard reset yan yana 2 buton olarak bulunuyor.Aynı işlemi yaparak hard reset'e basın.Sistem yeniden başlayacak. O zaman ayarlar kayıt edilebilir.

Denedim değişen bişey yok malesef.

Geri