- Konuyu Başlatan
Herkese teşekkür ederim.
Aracı alalı 3 Hafta kadar oldu ancak 600-700 km kadar yol yapabildim.Şuan için sıkıntımız yok
Bu aracı almadan önce Golf ile Megane arasında çok kaldım ama Megane daki özellikler ve tasarım daha çok hoşuma gittiği için onu tercih ettim.
İnşallah pişman olmam. EDC şanzıman hakkında forumu sürekli takip ediyorum sıkıntı yaşayanların sorunlarını okuyorum.Umarım benzer durumları yaşamayız.
otomatikleştirilmiş şanzımanların hemen hemen hepsinde benzer sıkıntılar var sanırım. Biraz kullanım birazda şans işi gibi geliyor bana
Araçta şuan için gördüğüm eksikler ses sistemi ve aydınlatma oldu (ön farlar)
ilerleyen günlerde iyileştirmeler yapabilirim bunlarla ilgili
Araç 12.000 Km de şuan
Yakıt 6,4 Lt lerde geziyor (istanbul şehir içi)
Bakalım kullandıkça yine yazarım
Keyifli Forumlar herkese...
Aracı alalı 3 Hafta kadar oldu ancak 600-700 km kadar yol yapabildim.Şuan için sıkıntımız yok
Bu aracı almadan önce Golf ile Megane arasında çok kaldım ama Megane daki özellikler ve tasarım daha çok hoşuma gittiği için onu tercih ettim.
İnşallah pişman olmam. EDC şanzıman hakkında forumu sürekli takip ediyorum sıkıntı yaşayanların sorunlarını okuyorum.Umarım benzer durumları yaşamayız.
otomatikleştirilmiş şanzımanların hemen hemen hepsinde benzer sıkıntılar var sanırım. Biraz kullanım birazda şans işi gibi geliyor bana
Araçta şuan için gördüğüm eksikler ses sistemi ve aydınlatma oldu (ön farlar)
ilerleyen günlerde iyileştirmeler yapabilirim bunlarla ilgili
Araç 12.000 Km de şuan
Yakıt 6,4 Lt lerde geziyor (istanbul şehir içi)
Bakalım kullandıkça yine yazarım
Keyifli Forumlar herkese...