ortalama hızım 30 km şehir içi tüketimim 7.3 litre aracım 1.2 benzinli clio. dizel ve 70 km ortalama hız ile 5.5 6 arası yakması gerekir diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzun yolda bende 4.5 lara kadar düştüm ama şehir içinde sürekli dur kalk trafiğine denk geldim son 1 haftadır ondan dolayı bu civarda. yoksa 6.2 6.3 le falan geziyordum ortalama akan trafikte. bi de henüz sıfırlama yapalı 80 km kadar oldu tam sonuç vereceğini sanmam yol bilgisayarının.benzinli ile ilgili fikrim yok ama clio içinde sanki yüksek gibi geldi 7.3 litre...yani ben birçok renault aracı kullandım en son kango g3 extreme aracım vardı sattım onuda 90.000 km gibi..oda 5.2 litre yakıyordu ortalama..hatta clio dizelin videosu vardı youtube de..düz yolda ortalama.3.2 litre yakıyordu adam çekmiş koymuş videosunu..dizeldi araç
hocam araba yenı bakımdan cıktı 20.000 bınlık.ılk bakımı daha aracım suan 29000 de..bende megane nın cok az yaktıgonı bılıyordum ama benım kı boyle yakınca sasırdım acıkcası sok oldum yanı.3 defa deneme yaptım ama bır depoyla 650 km yı gecmedı ..dusunuyorum acaba otomatık oldugu ıcın mı bu kadar yakıyo..aracıma da yazılım falan attırmadım hıc..depoyu doldurdugumda yol bılgısayarunda da zaten 650km gosterıyo anlamdım ben bu ısı..dostum aracının yakıtı yüksek..mutlaka serviste kontrol ettir...benim aracım talisman 160 hp olanlardan 1.6 litre senin motordan daha büyük fakat şehir işi tüketimi 5.8 l şu an..yani meganın eğer çok aşırı yüklenmiyorsan araca bu kadar yakması imkansız ki megan ve clio piyasada en az yakıt yakan araçlardır...eğer aracına yazılım falan attırdıysan yazılım hatasıylada çok yakar...bakımınıda aksatmamalısın..renault araçlar bakımlarını zamanında yaptırdığınız sürece çok uzun kilometrelerce size iyi hizmet eder...300 bini görmüş bakım harici anahtar deymemiş megan satmıştım 2006 model..yeni alan sahibinide tanıyorum neredeyse 400 bini gördü hala taş gibi..