Megane 4 HB yağ değişimi sırıfrlama hatası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Avara

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Mar 2023
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Merhaba; sanayide 2016 1,5 dizel megane 4 hb aracıma bakım yaptırdım. Yağ değişimi sonrası sıfırlama yapıldığında 600 km / 13 ay oluyor. Düzeltilemedi. Siz değerli megane kullanıcılarından bu tarz problem ile karşılaşan oldu ise yardımcı olmanızı istiyorum.
 
Merhaba.
Şu videoda bir tarif yapmıştım.Bunu denediniz mi?
https://youtu.be/yOkm9WA0Ap8

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu şekilde yaptım. Sıfırladığımda 600 km / 13 ay yazıyor. Sonra aracı her çalıştırdığımda bakıma 600 km kaldı yazıyor. Bakım yeni yapıldı. Yağ değişim kartında 15.000 km sonra yazıyor.
 
ddt4all ile düzeltilmesi gerekiyor bu durumda.
 
Renault artık kendi linki olan program kullanıyormuş araçlarda.O nedenle sanayide başka bilgisayarlara bağlanınca bu tür hatalar oluşmaya başlamış.Servise gidersen düzeltirler.
 
Problem özel servislerde çözülemiyor. Başka programlarla da bağlanıp çözülemedi. Renault yetkili servisinde çözüldü.
 
Geri
Üst