Aracınız hayırlı olsun, kazasız, güzel günlerde keyifli sürüşler dilerim.
Seramik kaplama yaptırmayı ve cam filmi uygulamasını tercih edebilirsiniz.
Ayrıca SHARKEMRE kullanıcısının yorumları kendini bağlar, ben bu aracı 8 aydır kullanıyorum bir sıkıntı da yaşamadım, bence kendi kararınız vermiş, sıfır araç almışsınız. Bu aşamadan sonra bir çok kişi size şöyle yapsan, böyle yapsan diye bir çok yorum yapacaktır, (bana aracı aldığım ilk günden itibaren çok fazla böyle yorumlar geldi) bu tarz yorumlar sizi karamsar yapmasın, bu tarz fikir ve yorumları beyan edenler araca sahip olmayan kişiler, ne aracı kullanmışlar, ne sahibi olmuşlar. İşte böyle forumlarda yapılan yorumlardan, kendi düşüncelerini de üzerine koyarak ahkam kesmekteler. Bir örnek vereyim bir arkadaş, bu araç için sıfır aldım, dört kapı sürtüyor, boyası kalktı, bagaj kapağı sürtüyor bu araç şöyle kötü böyle kötü diye yorum yazmıştı, kendisinden belirttiği şikayetlerle ilgili fotoğraf koymasını istedim, 2 aydır bekliyorum fotoğrafları tık yok.
Yani sizin anlayacağınız yapılan her yoruma kulak asmayın, kendi kararınızı vermiş, bir araç almışsınız, tadını çıkarın, keyfini yaşayın. Tekrar hayırlı olsun.