Resimleri konfigurasyondan aldım, gerçek renkler daha canlı olabilir...Mustafa bey bulamadım. Siz yapabilirseniz sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resimleri konfigurasyondan aldım, gerçek renkler daha canlı olabilir...Mustafa bey bulamadım. Siz yapabilirseniz sevinirim
Burası renault mais boğaziçi istinye şubesi. Derin mavi rengi internet sitesinde göründüğünden çok farklı, internet sitesindeki konfigüratördeki renk kesinlikle yanıltıcı orada neden o kadar açık gözüküyor bilmiyorum. Ben aracımı alırken derin maviyi showroomda gördüğümde çok hoşuma gitmişti ve öyle aldım. Renk konfigüratörde gözüktüğü gibi olsa almazdımonurg57 renk yakıyor valla. Bu arada hangi servis burası. Lastikleri çok güzel saklıyorlar...
Ufaktan arka çaprazdan dokundurdular malesef çeki demiri bağlantısının oradan. Onu nazarlık olarak saklıyorumAllah nazardan saklasın gerçekten güzelmiş. Nazar kısmı için duamızı eksik etmeyelim
Elinize sağlık. Sizler daha iyi acikladinizResimleri konfigurasyondan aldım, gerçek renkler daha canlı olabilir...
sanki alev kırmızı clio ve kadjara ait miş gibi geliyor. Arabaya yakışıyor o ayrıHepsi güzel.Ben alev kırmızısına oyumu verdim.