Megane 4 H7 far led mi ? xenon mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

koboy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba megane 4 touch araçım var bildiğiniz üzere araçın orjinalinde h7 halojen ampül var.
Bir kaç yere baktım araştırdım h7 led var buldum 6000kelvin 8000lumen 1 tanesi.
Bugün bir yere gittim ordaki kişi led aydınlatmaz h7 balanslı xenon alman lazım dedi fiyat farkı aralarında acayip fazla
bende sizlere sormak istedim

LED nasıl aydınlatmıyor anlamadım. Şuanda araçların kullandığı teknoloji LED Icon pakette standart LED var, bilginize.

LED nasıl aydınlatmıyor anlamadım. Şuanda araçların kullandığı teknoloji LED Icon pakette standart LED var, bilginize.
Bende anlamadım o yüzden araştırıyorum bende led alma taraftarındayım ışınma sorunu filan olmuyor muş xenon da işe ışınma sorunu oluyormuş

Bende anlamadım o yüzden araştırıyorum bende led alma taraftarındayım ışınma sorunu filan olmuyor muş xenon da işe ışınma sorunu oluyormuş

Xenon far eski teknoloji elindekileri satmak için söylemiş. Reno nun Orijinal farları uzun AR-GE çalışmalarıyla sisteme kazandırılmış ken; bir esnafın böyle konuşarak ona inanmak pek doğru davranış değil ikincisi orjinal olmayan hiçbir far ; muayeneden geçmez

Touch versiyondan bizde var, ben xenon kit kullaniyorum, led tavsiye etmem, odaklama sorunu yasarsiniz lutfen gidip bir aksesuarcida ne idugu belirsiz led vs taktirmayin, ben sahsen hic bir yerde adam gibi xenon bulamadim ingilterden getirttim ve tekrar özellikle belirteyim 6000k 8000k vs.bunlarin hepsi hikaye isin asli 4300k dir en fazla 5500k dir megane 4 mercekler xenon takmaya uygun xenon takin eski teknoloji olabilir fakat dandik 30 dolarlik led denilen ampuller aracinizi mahveder dost tavsiyesi.

Fabrikadan orijinal led değil yalnız arkadaşın sorduğu, çakma uyduruk led ler

Geçin orjinal olmazsa hiç kullanmayın

Teşekkür ederim led aldım kullanıyorum.Memnun kaldım da halojen ampule göre süper aydınlatıyor karşıdaki kişinin gözünü de almıyor mercek olduğu için

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri