Megane 4 Güncel periyodik bakım maliyeti

Nailkrky

Kayıtlı Üye
40-Kırşehir
Merhabalar. 2021 model 1.3 tce megane Joy aracım var. Garantisi Aralık sonu bitecek ve periyodik bakım zamanı geldi. Yetkili serviste yakın zamanda bakım yaptırmış olan üyemiz var mıdır? Var ise periyodik bakım maliyetini paylaşabilirse çok sevinirim.

Ben fiyat aldim aracim 2020 model 1.3 tce icon. Bana 8500 fiyat verdiler sadece bakim için. Buji ve antifiriz eklersek 15 16 bulur dedi. Resmen insanlari kaziklamak icin kurulmus bu servisler. Disarda 5 bine halledebilirim hadi olsun 6

Bende bu ayın 16 sına randevu aldım ama fiyat sormadım gidince öğreneceğiz... :)

Az önce servisi arayıp fiyat bilgisi aldım,1.3 TCe Clio araçta uzatılmış garanti var bu yüzden servise gidecek, 4. yıl bakımın da periyodik bakıma ilaveten soğutma sıvısı değişecekmiş %20 parça ve %30 işçilik indirimi uygulandıktan sonra 11.550 TL tutuyormuş...

Bende geçen hafta 10.Bakımı yetkili serviste yaptırdım 2014 1.5dci Captur 6860 TL tuttu . Araç 150.000 Kmde . Dışarıda illaki daha uyguna olacaktır ama bir sorun olduğunda muhattap bulmakta önemli.

Genelde 3-4 yakın servisten fiyat alıp o şekilde ilerliyorum. Yetkili servisler arasında bile 2-3 bin TL fiyat farkları olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: *USTA
Evet yetkili servisler arasındaki fiyat farkına ben de rastladım. Aynı zamanda bazen 3 yaşın üzerindeki araçlar için farklı kampanyalar olabiliyor, internet sitesinden takip etmekte fayda oluyor.

Merhabalar aracın 3. bakımı için servisi aradım ekstra bujilerde değişmesi gerekiyormuş. 16 bin fiyat verdiler. bosch servisde yaptırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım acaba? Servis iyice zıvanadan çıkmış çünkü

Merhabalar. 2021 model 1.3 tce megane Joy aracım var. Garantisi Aralık sonu bitecek ve periyodik bakım zamanı geldi. Yetkili serviste yakın zamanda bakım yaptırmış olan üyemiz var mıdır? Var ise periyodik bakım maliyetini paylaşabilirse çok sevinirim.

YERİNE GÖRE DEĞİŞİR AMA ŞUAN Kİ MALİYETİ 9800 TL AMA DIŞARDA MOTOR YAĞI VE FİLTRELER ORTALAMA 2000-2500 TL İYİ BİR USTADA 1000-1200 TL İŞÇİLİK ALIR.

Geri