Şuan için chevrolet aveoyu sattığıma pişmanım. Vergisi de azdı. Yakıtı da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aveo'yla çok farklı araçlar. Segment / ağırlık farkı çok fazla.Şuan için chevrolet aveoyu sattığıma pişmanım. Vergisi de azdı. Yakıtı da.
Konfor güvenlik ?Şuan için chevrolet aveoyu sattığıma pişmanım. Vergisi de azdı. Yakıtı da.
Ben o değerleri yakalayamıyorum. Şehir dışı 4,8 değere düştüm eco modda ve işin garibi 100 km hızıda geçmedim. Şehir içi şehir dışı karışıkta 5,6 nın altını görmedim maalesef bir sorun var aracımda sanırım.
Şuan için chevrolet aveoyu sattığıma pişmanım. Vergisi de azdı. Yakıtı da.
"Edc motorlar" demişsiniz tam anlayamadım. edc şanzumandır. Kafayı yiyen motor mu şanzuman mı?Benim gördüğüm bizim edc motorlar soğuk havalarda mutsuz oluyorlar geçenlerde hava -3 ve 0 dereceler arasında iken değerler kafayı yedi daha sonra motor ısındıkça normal verilere döndü ama hava 8-10 derecelerin üstünde iken yakıt tüketimi daha ekonomik oluyor benim gördüğüm bu..Birde ben sürüş modunu hiç değiştirmiyorum sürekli comfort modunda... Eco veya sport modunda pek kullanmıyorum..İlk zamanlar 1-2 denemem olmuştu sport modda daha devirli duruma geçtiği için tüketimde normal olarak artacaktır..