Honda FD6 kasa için olanları bi deneyeceğim, camlar biraz birbirine yakın, uyarsa size de yazarım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Honda FD6 kasa için olanları bi deneyeceğim, camlar biraz birbirine yakın, uyarsa size de yazarım...
Denediniz mi Hocam merak içerisindeyiz?
Denememiş.Başka bir konuda dün resim paylaştı baktım yok ,yapmamış .ıslık
Çıkarmama sebeplerini bir bilsem
Bu konuda ne zaman yeni mesaj görsem, bir heves konuyu açıyorum .Sonuç yine bana hüsran
Bakın ne buldum arkadaşlar acayip yakışmış dimi.. Aracı 'sahibinden' de buldum ve görür görmez ilan sahibine yazdım nereden buldunuz bu rüzgarlıkları diye. Adam durumdan bihaber... :soru "ben aksesuarcıya gittim paspasıdır koltuk minderidir bagaj havuzudur vs vs ne var ne yok uygula araca dedim, cam rüzgarlıkları bu araca uygun çıkmadığı için farklı bir aracınkini denediler, önler tam oldu ama arkaları ucundan kestiler biraz ve yapıştırdılar oldu. ama hangi aracınkini yapıştırdılar inan bilmiyorum..." diye bir cevap gelince yine bana hüsran oldu... rica ettim bakalım aynı aksesuarcıya yolu düşerse soracakmış güya hangi aracınkini uyguladılar diye... umarım dönüş yapar beklemedeyim..