Megane 4 Android Multimedia (Tesla Ekran)

Taner.r

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracıma android multimedia taktırdım. Geri görüş kamerası ile birlikte gerçekten çok yararlı bir değişiklik oldu.

Ürün Özellikleri
https://m.carvocal.com/renault-mega...018-arasi-araccedillara-uyumludur-u-2575.html

Ürün tanıtım videosu

Birkaç fotoğraf :)

EmnXMz.webp

Orjinal ;
jgP9RL.webp

Android Multimedia ;
lq2MRr.webp

26mD42.webp

BamqgM.webp

oXPbl9.webp

gayet güzel olmuş güzel günlerde kullanın

Hayirlı olsun.

şöyle bakınca bu ürünün çerçevesi tasarımı orjinaline göre çok daha kibar ve güzel görünüyor orjinali dümdüz ve basit bir model gibi duruyor

Piyasada üç marka geçiyor; biri servisin taktığı necvox diğerleri tesla ve carvocal diye geçiyor. Tesla carvocal aynı ürünler mi?[h=1][/h]

Piyasada üç marka geçiyor; biri servisin taktığı necvox diÄŸerleri tesla ve carvocal diye geçiyor. Tesla carvocal aynı ürünler mi?

Tesla bir multimedia markası değil. Tesla denmesinin nedeni elektrikli tesla araçlarındaki ekran mantığında olduğu için.

Merhaba abi sizinle iletişime geçebilirmiyiz ?

öncelikle hayırlı olsun.tüm özellikler çalışıyormu, beni renault multimedta sorumlusu aradı tüm özelliklerin ve direksiyondaki bazı tuşların çalışmadığını söyledi.

öncelikle hayırlı olsun.tüm özellikler çalışıyormu, beni renault multimedta sorumlusu aradı tüm özelliklerin ve direksiyondaki bazı tuşların çalışmadığını söyledi.
Telefon cevaplama tuşu çalışmıyor.

Geri