ben servise söyledim bişeyyok dediler garantiden değiştirilmiyo mu megan 4 HB .resmen araç çukura girince aracı fırlatıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi aksamlar. Bende de megane 4 2017 joy var. Ayni gicirti sorununu yasadim. Servise gittim.ve serviste amortisorlrde sari takozlarin oldugunu ve bunlarin yaglanmasi gerektigini soylediler. Ve bu amortisorler sadece megane ve clioda kullaniliyormus. Sorun cozuldu bendeArkadaşlar arkada 3 kişi olduğu zaman 100 km üzerinde bile duyulabilecek amortisör gıcırtısı duyulmaya başladım. Sadece sağ taraftan geliyor, hafif esneme olduğu zamanlarda geliyor. Ses rahatsız edici düzeyde nasıl bir yol izleyeyim, araç 6800 km'de, bulunduğum il servisi çok kötü, civar illerde Çorum var memleketim Kırşehir var, Kırşehir'e daha sık gidiyorum ama onlarda halihazırda 2 dosyam var onlar çözülmedi henüz.
Amörtisör değişince sorun çözüldümügeçen hafta ön iki amortisir eskişehirde garantiden değişti aynı şikayet