Bu aracımın 1 ay önceki yaklaşık 2000 kmdeki yakıt tüketimi. Şu anda bunun 0.3 altında aynı bu şekilde dikkatli kullanımda. Ortalama hız 25km
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renault'un resmi sayfasındaki değerler hayal şu durumda. Benim ortalamam 5,7 lt. , ama fabrika verilerinde şehir içi-dışı ortalama 3,8 lt. gösteriyor. Bu kadar sapma olmaması lazım. Benim gibi şirket aracı olarak kullanan kişiler için ekonomi en önde gelen konu. Bileydim başka markalara da bakardım. Eski aracım clio 3 tü..4,6 görüyordum ki arabayı gerçekten zorluyordum bazen.. Bu megane'ı kız gibi kullanıyorum yine olmuyor..Neyse sizi de baydım kusura bakmayın..
Clio 4 un de tutmuyor degerler merak etmeyin.sirketlerin buyuk yalani tuketim konusu.sehirici var sehirici var.hangi sehir ve neresinde saat ve hava durumu vs.ben izmie full sehirici 1.5 dci 90 bg. Manuel ort .tuketim 6.3 lt.ki o kadar sakin kullaniyorum.
Clio 4 1.5 dci manuel icon aracimla uzun yolda 3.3 ortalamayi yakaladim ben.resmi de var ama nasil yuklenecegini bilmiyorum