- Konuyu Başlatan
Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın. Tayindi taşınmaydı internet nakliydi derken anca Sizden hayırlı haberleri bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın. Tayindi taşınmaydı internet nakliydi derken anca Sizden hayırlı haberleri bekliyorum.
Maalesef Genel Merkez Servislere Bu İzni Vermediği Sürece Hiç Birşey Yapılmıyor Clip Cihazı İle Kaç Defa Denedim Abs Beynine Müdahaleye İzin Vermiyor...
konuyu hortlatıyorum ama 2013 mod.manuel vites touch aracım var. Aracı alalı 2 hafta oldu geçen gün park ederken komşum dur birşey deniycem deyip araca bindi kapı açıkken banda pedalları göstererkcı arabayı yarım debriyaja iken frenden ayağını çekip gaz vermeden geri geri çok yavaş hareket ederek aracı park etti. Çok hafif yokuşta yarım debriyajda ayağımı frenden çekince gaza basmadan araç yavaş yavaş geri geliyor veya çok hafif rampada ileriye doğruda kalkıp gaz vermden çok yavaşta olsa gidiyor. Biraz dik yokuşta otopark içinde denedim pek olmadı ama düz yolda ve evimin çok hafif aşağı meyilli yokuşunda denediğimde meyilin tersi istikametinde araç aşağı kaymadan geri geri gidiyor. tabi bunu devamlı yapmak yarım debriyaj baskı balata bitirebilir ama bu özellik hakkında bilgisi olan varmı ? bu yokuş kalkış desteği gibi gelmedi bana.
Yokuş kalkış desteği ile alakası yok sizin denediğiniz olayın. Yokuş kalkış desteği arac belli bir eğime geldiğinde ( bunu kendi algılayarak devreye girer sürücünün herhangi bir şey yapması gerekmez ve bu sistem aktifken göstergede bir işaret çıkmaz ) sürücü ayağını frenden çekip gaza basana kadar aracı frende tutmaya devam eder. Bu süre arac markasına göre değişkenlik gösterse de ortalama 3 saniye civarı tutar sonra araca gaz verilmez ise ve arac manuel ise geri kaydırmaya başlar. Çok dik yokuşlarda otomatik araçlarda ( awd sanzimanlar hariç ) geri kaydırma yapabilir.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com